Afbeelding

Zeeuw & Zeeuw, uw nieuwe Nissan-dealer voor de regio

autonieuws

Editie: Week 45, Jaargang 21 |

Michèle Zeeuw (links) en Marie-Lise Zeeuw (rechts) van het nieuwe bedrijf Zeeuw & Zeeuw heten u van harte welkom in één van de vestigingen.

ZOETERMEER – Alle Nissan-activiteiten van Autohaag Zeeuw) worden medio december overgenomen door het nieuwe bedrijf Zeeuw & Zeeuw. Dit bedrijf staat onder leiding van de zussen Marie-Lise en Michèle Zeeuw, beiden geboren en getogen in Delft. Marie-Lise en Michèle zijn twee dochters van de Delftse ondernemer Piet Zeeuw, directeur van Autohaag Zeeuw. Ooit begonnen als Lada-dealer aan de Nassaulaan in Delft, behoort zijn onderneming inmiddels tot één van de grotere dealerholdings van Nederland.
Autohaag Zeeuw gaat verder met de merken Renault, Dacia en Kia en draagt het merk Nissan over aan de dames Zeeuw. Onlangs opende Autohaag Zeeuw nog een nieuwe Kia-vestiging inclusief occasioncenter in Leiderdorp, waardoor zij nu totaal 14 vestigingen in de Randstad heeft.
Marie-Lise  en Michèle Zeeuw, zijn respectievelijk 12 en 6 jaar werkzaam binnen het bedrijf van hun vader en kiezen vol vertrouwen en enthousiasme voor het zelfstandig ondernemerschap. “Het is tijd om een stap verder te zetten in onze carrière. Wij hebben dit vak met de paplepel ingegoten gekregen en de ervaring en leermomenten van afgelopen jaren vormen een stevige basis voor de toekomst. Wij willen de ervaring welke wij opgedaan hebben bij de grote dealerorganisatie, vertalen naar een kleinere organisatie“, aldus Marie-Lise.
Zeeuw & Zeeuw heeft twee vestigingen, waarvan één in Zoetermeer en één in Wateringen. De Nissan-vestiging in Wateringen aan de ’s-Gravenzandseweg zal op de vertrouwde locatie gevestigd blijven. Op het bedrijventerrein Lansinghage Zoetermeer zijn de Nissans op 1 november j.l. verhuisd naar een groter pand aan de Platinastraat 47. “Met dit pand zitten we op een goede zichtlocatie en kunnen we het merk Nissan nog meer aandacht geven. Tevens is er op beide vestigingen een ruim aanbod van occasions van verschillende merken”, zegt Marie-Lise.
“Wij richten ons op het regiogebied Delft, Zoetermeer, Den Haag en het Westland. Met de twee vestigingen voor sales en aftersales verwachten wij alle klanten van goed advies te kunnen voorzien. In onze showroom hebben we momenteel de ingrijpend vernieuwde Nissan Note staan. Met schonere motoren, een nieuwe, frisse en hippe uitstraling en high-tech technologie. De vernieuwde Nissan Note heeft een vanafprijs van 13.490 euro. De Nissan Micra heeft onlangs een facelift ondergaan, waardoor deze een stoerdere uitstraling heeft gekregen. De Nissan Micra is er al vanaf 9.950 euro“, aldus Michèle.
Iedereen kan nu voor de nieuwste Nissan modellen, occasions, onderhoud en reparatie, APK-keuringen en schadeherstel terecht bij Zeeuw & Zeeuw.

Zeeuw & Zeeuw
Wateringen – ’s-Gravenzandseweg 14 – 2291 PE – T. 0174- 63 80 60
Zoetermeer – Platinastraat 47 – 2718 SZ – T. 079- 7 50 50 25
www.nissanwinkel.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12