Afbeelding

Autobedrijf Harteveld is er nu ook voor Ford

autonieuws

Editie: Week 28, Jaargang 22 |

Directeur Leo Harteveld toont trots het logo van Ford, het merk waarin zijn autobedrijf sinds kort ook gespecialiseerd is.

DELFT – Autobedrijf Harteveld, inmiddels al vijftig jaar oud, voerde al langer de merken Saab, Subaru en Volvo. Aan dit rijtje kan nu ook Ford toegevoegd worden. Hiermee is Harteveld vanaf heden het enige bedrijf in deze regio waar u terecht kunt voor het onderhoud aan en de aanschaf van een Ford.

Autobedrijf Harteveld kiest voor expansie in deze, voor de autobranche, moeilijke tijden. De stap om ook Ford in het pakket op te nemen is een logische. Ford is jarenlang een zusterbedrijf geweest van Volvo. De fabrikanten delen veel, zo wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van dezelfde onderstellen en ook veel technische snufjes worden gedeeld. “Beide fabrikanten hebben dus jarenlang met elkaar te maken gehad”, zegt directeur Leo Harteveld. “Ford vormt dus een prima aanvulling op ons aanbod.”
Het is weer vakantietijd. Het spreekt voor zich dat Autobedrijf Harteveld alle Ford-rijders een fijne en veilige reis wil bezorgen. Speciaal voor de Ford-rijder kan het bedrijf daarom een GRATIS vakantiecheck met een aircocontrole aanbieden. Bij de vakantiecheck wordt de auto gecontroleerd op onder meer de verlichting, de ruitensproeiers, de koelvloeistof, de motorolie, de remolie, de reservelampen, de schokdempers en de bandenspanning. “Wij controleren uw Ford heel nauwgezet voor u hiermee op vakantie gaat. Het doet me goed dat we nu behalve het onderhoud aan de merken Saab, Subaru en Volvo ook het onderhoud aan Ford kunnen uitvoeren”, zegt Harteveld. “Ook kunnen we alle nieuwe Ford-modellen aanbieden.”
De Ford-modellen, die het bedrijf op voorraad heeft, komen op de tweede verdieping te staan. Een voorbeeld uit het Ford-aanbod: de Ford Focus Wagons uit voorraad. Uiteraard kunnen op bestelling ook àlle andere Ford-modellen worden geleverd. Voor de zakelijke rijder is deze Focus Wagon heel interessant vanwege de maximale termijn van vijf jaar met 14 procent bijtelling. Kiest u voor leasen? Dan profiteert u van heel scherpe leasetarieven! Autobedrijf Harteveld, behalve in Saab, Subaru en Volvo nu ook specialist in Ford!

 

Autobedrijf Harteveld
Exportweg 1, Delfgauw
(015) 256 51 00
www.autobedrijfharteveld.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12