Afbeelding

Summer Sale Voordeel 10-daagse bij Preuninger Haagland

autonieuws

Editie: Week 28, Jaargang 22 |

Verkoopleider Martijn van Reenen bij één van de hoofdrolspelers van de Summer Sale Voordeel 10-daagse bij Preuninger Haagland: de Fiat 500.

YPENBURG – Bij Preuninger Haagland vindt van 10 tot en met 19 juli de Summer Sale Voordeel 10-daagse plaats. Dit festival staat in het teken van de voorraadauto’s van de merken Alfa Romeo, Lancia en Fiat. De kortingen kunnen oplopen tot wel 22 procent.
Extreem veel voordeel, dus kom langs en profiteer. “De Summer Sale is net begonnen en nu al zijn er een heleboel mensen bij ons langs geweest”, zegt verkoopleider Martijn van Reenen. “Vanmorgen zijn de eerste orders al geschreven, het is een groot succes en dit zal alleen nog maar groter worden gedurende het festival.”
Een aantal modellen staat centraal tijdens de Summer Sale Voordeel 10-daagse. Het gaat om de Fiat Panda, de Fiat 500 en de Fiat 500L, de Alfa Romeo Mito en de Lancia Ypsilon. Niet alleen geldt voor deze modellen dat de korting kan oplopen tot 22 procent. Ander voordeel is bijvoorbeeld dat u geen kosten betaalt voor het rijklaar maken en u profiteert bovendien van 1.000 euro extra inruil, boven op de ANWB BOVAG koerslijst. “Op onze website is al een groot deel van ons aanbod te zien”, zegt Van Reenen.
De Summer Sale Voordeel 10-daagse vindt plaats bij Preuninger Haagland, maar ook bij de vestigingen Delft, Den Haag aan de Kerketuinenweg en Zoetermeer. “Wij heten iedereen van harte welkom en geven graag nadere uitleg over de acties van deze Voordeel 10-daagse”, besluit Van Reenen.

Preuninger Haagland
Laan van Waalhaven 417, Den Haag
(070) 307 39 50
www.preuninger.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12