Afbeelding

Profiteer van veel voordeel bij de Eindejaarsopruiming bij Ardea Auto

autonieuws

Editie: Week 50, Jaargang 21 |

Het verkoopteam van Ardea Auto is helemaal klaar voor de Eindejaarsopruiming, met van links naar rechts Michael van der Horst, Kelly Mackay en Victor Paulusma.

DELFT – Ardea Auto houdt de hele maand december Eindejaarsopruiming. Dit betekent dat de klant bij de aankoop van een auto veel voordeel tegemoet kan zien. Voor de snelle beslissers is er op zondag 15 december van 11.00 uur tot 17.00 uur een speciale koopzondag.
Ardea Auto heeft een heleboel Eindejaarsknallers voor de klant. Extra voordeel is er bijvoorbeeld op de Ford Fiesta Style vijfdeurs met navigatiepack. Tijdens de Eindejaarsopruiming betaalt u hier 11.994 euro voor en dat betekent een voordeel van 2.996 euro. Ook de Ford B-Max Titanium is verkrijgbaar met navigatiepack en dit model heeft een actieprijs van 18.990 euro. Daarbij bedraagt uw voordeel  2.991 euro. De Ford Focus EcoBoost is ook verkrijgbaar met navigatiepack en staat in deze periode in de showroom voor 17.990 euro. Hierbij bedraagt uw voordeel 2.000 euro. “Daarnaast is er de Ford Focus EcoBoost Plus Edition”, zegt verkoopleider Victor Paulusma. “Dit model is zeer rijk uitgerust, met onder meer automatisch inparkeren. De actieprijs voor dit model is 19.995 euro en uw voordeel bedraagt 3.000 euro.”
Momenteel heeft Ardea Auto Delft een tekort aan goede gebruikte auto’s. Hierdoor kunnen de klanten een hoge inruilwaarde verwachten. Alle aanbiedingen gelden alleen op voorraadmodellen. Wees er snel bij, want bij de Eindejaarsopruiming geldt op is op. “Het is heel aanlokkelijk om nu een auto te kopen”, zegt Paulusma. “In het jaar 2014 gaan de prijzen namelijk omhoog in verband met veranderingen in de belastingwetgeving. Behalve de genoemde acties, zijn er in de showroom van Ardea Auto veel andere actiemodellen te bezichtigen.”
Ardea Auto is het autobedrijf waar u in de decembermaand moet zijn. De Eindejaarsopruiming, daarbij kunt u veel voordeel behalen bij de aanschaf van een nieuwe auto.

Ardea Auto
Vulcanusweg 281
(015) 251 68 88
www.ardeaauto.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12