Afbeelding

Kentekenparkeren geen probleem met Sleutelspecialist Delft

autonieuws

Editie: Week 18, Jaargang 23 |

Medewerker Roland bij een parkeerplaats langs het Rietveld, vlak bij de winkel van Sleutelspecialst Delft.

DELFT – De invoering van het kentekenparkeren hoeft u echt geen hoofdbrekens op te leveren. Het systeem is na een aantal keer doen eigenlijk heel makkelijk. Maar brengt u een bezoek aan Sleutelspecialist Delft in de binnenstad, dan wordt het u helemaal makkelijk gemaakt.

Sleutelspecialist kan u namelijk eenvoudig aanmelden via de app. Geef in de winkel uw kenteken door, zoek vervolgens met de auto even een geschikt plekje in de buurt. Even aanmelden met de code en het kentekenparkeren wordt helemaal automatisch geregeld. Gratis parkeren zonder hoofdbrekens voor klanten van Sleutelspecialist Delft.
De ontwikkelingen op het gebied van autosleutels staan niet stil. Veel nieuwe auto’s worden al lang niet meer uitgerust met een contactslot met een gewoon autosleuteltje. De nieuwere modellen hebben autosleutels met een startonderbreker en een transponder. Sleutelspecialist Delft is al jaren dé specialist als het gaat om hang- en sluitwerk voor het huis. Ook is er al jaren een speciale afdeling voor autosleutels. Een tijdje geleden heeft deze ook een nieuwe plaats in de winkel gekregen. Medewerker Roland vertelt: “De contactsleutels voor de auto hebben een nieuwe presentatie gekregen. Die presentatie heeft nu een eigen plaats in de winkel. Lekker overzichtelijk en de klanten kunnen zo beter en sneller geholpen worden.”
Sleutelspecialist Delft bestaat al achttien jaar. In de winkel op de hoek van de Verwersdijk en het Rietveld zult u Jeroen, Roland, Kevin of Igor treffen. Stuk voor stuk echte sleutelspecialisten, die alle vragen kunnen beantwoorden op het gebied van gewone huissleutels en autosleutels. “De ontwikkelingen op dat laatste gebied staan dus niet stil”, vertelt Roland. “Auto’s hebben tegenwoordig klapsleutels, die je met een knopje kunt uitklappen. De verschillende merken brengen steeds nieuwe modellen op de markt. Steeds extra types, met eigen patenten van de automerken. Ondanks de grote diversiteit, kunnen wij alle types voor onze klanten kopiëren en bijmaken.”
Autosleutels zitten tegenwoordig vol elektronica. De updates voor de startonderbrekers en transponders krijgt men op tijd binnen, zodat Sleutelspecialist Delft aan alle vragen gehoor kan geven. “Een andere nieuwe ontwikkeling vormen de losse hoesjes voor een autosleutel”, gaat Roland verder. “Hoesjes voor alle gangbare merken kunnen hier worden aangeschaft en het is klaar terwijl u wacht.”

Sleutelspecialist Delft
Verwersdijk 2
(015) 213 32 26
www.sleutelspecialistdelft.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12