Afbeelding

Bij Zeeuw & Zeeuw is de vernieuwde Nissan Qashqai niet aan te slepen

autonieuws

Editie: Week 12, Jaargang 22 |

Vestigingsmanager Pieter Dekkers van Zeeuw & Zeeuw bij de Nissan Note.

WATERINGEN – De dochters Marie-Lise en Michèle van Piet Zeeuw hebben per 1 december j.l. het bedrijf van hun vader overgenomen. Autohaag Zeeuw in Wateringen en Zoetermeer heet voortaan Zeeuw & Zeeuw. Beide vestigingen blijven als vanouds de betrouwbare Nissan-dealer voor de regio Delft, Den Haag, Zoetermeer en het Westland.

Een aantal maanden verder werpt het nieuwe concept van het bedrijf zeker zijn vruchten af. Meer en meer klanten weten de Nissan-dealer in Wateringen en Zoetermeer te vinden. Het is zeker aan te bevelen een keer in de showroom te komen kijken. Hier staat momenteel namelijk de nieuwe Qashqai vanaf 23.150 euro. “De verkoop van dit vernieuwde model loopt al heel goed”, zegt vestigingsmanager Pieter Dekkers. “De vernieuwde Qashqai staat nu een maand in de showroom en hij is niet aan te slepen.”
Het is ook actietijd bij Zeeuw & Zeeuw. Op veel modellen is er namelijk een groot voordeel te behalen. Wat te denken van 2.000 euro korting op de voorraadmodellen van de Nissan Micra. Op de Nissan Note geldt een korting van 2.750 euro en op de voorraadmodellen van de Nissan Juke geldt momenteel een korting van 4.140 euro. “Alle acties communiceren we tegenwoordig ook op een speciale website”, zegt Dekkers. “Kijk voor alle acties van dit moment op www.nissanwinkel.nl.”
Zeeuw & Zeeuw is een echt Nissan Experience Centre geworden. Hier wordt alles gepresenteerd wat Nissan op het gebied van personen- en bedrijfswagens te bieden heeft. Op die manier kan iedereen bediend worden. Er is ook altijd een grote voorraad van vijftig goede occasions aanwezig. “Wij verkopen eigenlijk geen auto’s, maar mobiliteit”, zegt Dekkers. “Het blijft niet bij alleen de verkoop van een auto. Ook dragen wij zorg voor een goed onderhoud en reparaties. Bij de aanschaf van een nieuwe Nissan krijgt de klant bovendien altijd drie jaar lang gratis de Nissan Mobiliteitskaart, hulp bij pech onderweg of thuis voor de deur.”
De opkomst van elektrische auto’s is ook bij Nissan niet te stuiten. Er is zelfs een elektrische bestelbus in aantocht, de Nissan E-NV200, met een actieradius van 200 kilometer. “Ideaal voor stadverkeer, heel geschikt voor bedrijven als een bloemist, een aannemer of een bakkerij”, zegt Dekkers. “Medio augustus komt deze elektrische bestelbus bij ons in de showroom. Mocht u als MKB’er de E-NV200 reeds eerder willen bewonderen, dan kan dit op 10 april. De E-NV200 zal dan op een speciale locatie in Nederland geïntroduceerd worden voor een gering publiek. Mocht u hier in interesse hebben, dan kunt u dit aangeven op onze vestigingen.”
Volg Zeeuw & Zeeuw ook op Facebook. Heeft het bedrijf vóór 30 april a.s. driehonderd Likes, dan wordt onder de volgers een mini Ipad verloot.”

Zeeuw & Zeeuw                                                        Zeeuw & Zeeuw
’s-Gravenzandseweg 14, Wateringen                   Platinastraat 47, Zoetermeer
(0174) 63 80 60                                                         (079) 750 50 25
www.zeeuwenzeeuw.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12