Afbeelding

Gasten Hotel De Plataan comfortabel vervoerd in Ford Transit Custom

autonieuws

Editie: Week 35, Jaargang 21 |

Hans Meijer en zijn twee dochters laten zien hoe makkelijk de instap is bij de nieuwe Ford Transit Custom, geleverd door Ardea Auto

DELFT – Hotel De Plataan heeft de beschikking gekregen over een nieuwe bedrijfswagen, namelijk een Ford Transit Custom. Een volledig bestickerde bus met plaats voor vijf passagiers.
In deze bus kunnen hotelgasten comfortabel worden vervoerd, bijvoorbeeld van en naar Schiphol of het Centraal Station. Hiervoor had Hans Meijer van Hotel De Plataan de beschikking over een bedrijfswagen van een ander merk. Hij is tevreden met de overstap naar Ardea Auto, want hij is heel deskundig geadviseerd door Victor Paulusma van deze Ford-dealer. “Ik ben zelf net met de Ford Transit heen en weer gereden naar de Portugese Algarve”, zegt hij. “Geen centje pijn, het was heerlijk rijden.”
De Ford Transit heeft een dubbele cabine en heeft lederen bekleding. De bedrijfswagen rijdt volgens Meijer als een zonnetje. “Het mooie is dat deze bus aan weerszijden een schuifdeur heeft”, zegt hij. “Hierdoor is de instap voor de passagiers heel gemakkelijk.”
Hotel De Plataan op het Doelenplein is het mooiste hotel van Delft en heeft vlak voor de deur ook de mooiste boom van Delft staan. Een tegel in de bestrating is hier het bewijs van. “En nu hebben we ook nog eens de mooiste bus”, zegt hij. “De afhandeling bij Ardea Auto is mij prima bevallen. Door het goede advies rijden wij nu in zo´n mooie bus rond.”
Hotel De Plataan heeft in totaal dertig hotelkamers, waarvan er vijftien als themakamer zijn gemaakt. Deze themakamers, en de drie vergaderzalen, zijn allemaal door een Delftse kunstenares beschilderd. Gasten beleven in dit hotel een aangename tijd en worden nu ook nog eens een stuk comfortabeler vervoerd in een nieuwe Ford Transit Custom, afgeleverd door Ardea Auto.

Ardea Auto
Vulcanusweg 281
(015) 2516888
www.ardeaauto.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12