Afbeelding

Ed Mouton 25 jaar in dienst bij Autohaag Zeeuw

autonieuws

Editie: Week 24, Jaargang 22 |

Ed Mouton is de blije jubilaris bij Autohaag Zeeuw, een echte Renault & Dacia Ambassadeur.

DELFGAUW – Bij Autohaag Zeeuw, voorheen Zeeuw Autobedrijven, is Ed Mouton nu precies 25 jaar in dienst. Ed is een zeer gewaardeerde collega en MT-lid en al jaren werkzaam op de Renault & Dacia vestiging in Delfgauw.

Autohaag Zeeuw Delft (Delfgauw) is de grootste en belangrijkste Renault & Dacia vestiging van de Autohaag Zeeuw Groep, met een verkoopaantal nieuwe auto’s van boven de duizend per jaar. Ed stuurt hier met veel success en plezier een team van 30 dames en heren aan.
Ed trad op 24-jarige leeftijd, op 22 mei 1989 in dienst bij Zeeuw Autobedrijven en ging aan het werk in de vestiging aan de Motorenweg. Met een grote ervaring, opgedaan bij Ford en Mitsubishi als verkoopadviseur, ging hij bij Autohaag Zeeuw aan de slag. Ed is al zo'n twintig jaar leidinggevende binnen Autohaag Zeeuw. De naam Ed Mouton in combinatie met Autohaag Zeeuw is in Delft en omstreken echt een begrip geworden.
Ed heeft in de loop der jaren niet alleen de vestiging Delfgauw gemanaged, maar ook twee à drie andere vestigingen tegelijkertijd. Autohaag Zeeuw kent hem als een manager die zich gedraagt als een echte ondernemer en als een Renault & Dacia Ambassadeur. In zijn privétijd is handbal zijn favoriete bezigheid. Autohaag Zeeuw wenst de jubilaris nog heel veel gezonde en succesvolle jaren toe voor de toekomst!

Autohaag Zeeuw
Exportweg 2, Delfgauw
(015) 256 44 00
www.autohaagzeeuw.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12