Afbeelding

Na de Peugeot 308 volgt de Peugeot 308 SW bij Peugeot DAVO

autonieuws

Editie: Week 5, Jaargang 22 |

Verkoopadviseur Marc Duijm vertelt u graag alles over de vernieuwde Peugeot 308.

DELFT – De nieuwe Peugeot 308 is vorig jaar oktober geïntroduceerd. Het volledig vernieuwde model staat al weer een tijdje in de showroom van Peugeot DAVO te pronken. Eind mei wordt de stationvariant geïntroduceerd, de Peugeot 308 SW.
De Peugeot 308 heeft de vorige generatie 308 opgevolgd. Dit model is vanaf de grond helemaal opnieuw ontworpen. Je zou dus kunnen spreken van een totaal vernieuwd model. Bij de ontwikkeling van het model is uitgegaan van de strengere eisen op milieugebied. Zowel voor particulieren als zakelijke rijders is de Peugeot 308 heel interessant. En dat wordt de Peugeot 308 SW ook. “Voor zakelijk gebruik geldt namelijk een bijtelling van slechts 14 procent”, zegt verkoopadviseur Marc Duijm. “Er zijn maar enkele stationwagons die dit hebben.“
Voor de Peugeot 308 geldt een aantal aantrekkelijke pakketten. Voor de particulieren is er bijvoorbeeld de Première-uitvoering. De basis van dit model is al heel luxe, maar met dit extra actiepakket tegen een gereduceerde prijs wordt de auto geleverd met een glazen panoramadak, alcantara bekleding, actieve cruise control, keyless entry & start en nog een heleboel andere zaken. “Voor de Peugeot 308 Première met 130 PK benzinemotor betaal je 27.950 euro”, zegt Marc Duijm. “De vanafprijs van de Peugeot 308 SW bedraagt 21.450 euro.”
Voor zakelijke rijders is er het Blue Lease programma. Hierbij is er sprake van een verlaagde catalogusprijs, waardoor de bijtelling ook lager uitvalt. “In onze showroom kan de consument zich laten informeren over nog tal van andere aanbiedingen”, vertelt Duijm. “Op diverse andere modellen gelden aantrekkelijke acties. Hierbij kun je denken aan inruilpremies en renteloze financieringsmogelijkheden. Ons bedrijf heeft ook een uitgebreid programma bedrijfswagens, waarbij heel scherpe regelingen mogelijk zijn.”
Breng dus snel eens een bezoek aan Peugeot DAVO en laat u deskundig adviseren.

Peugeot DAVO
Schieweg 13
(070) 850 28 00
www.peugeotdavo.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12