Afbeelding

Volvo Hoeke presenteert met trots de nieuwe Volvo V40

autonieuws

Editie: Week 37, Jaargang 20 |

Verkoopadviseur Philip Stolker vertelt u graag alles over de V40, de nieuwe hatchback van Volvo

DELFT – In de showroom van Volvo Hoeke staat de nieuwe Volvo V40 te schitteren. Er wordt veel van de nieuweling verwacht en dát mag! Een enorme stap vooruit in techniek en veiligheid maken deze Zweedse tot een pracht product.

De nieuwe Volvo V40 behaalde afgelopen maand de maximaal haalbare 5 sterren in de Euro NCAP crashtest. In alle nieuwe V40 modellen zit standaard city safety (inmiddels doorontwikkeld tot 50 kilometer per uur) en voorkomt deze een aanrijding met voetgangers, fietsers en andere voertuigen of minimaliseert deze de impact en zal er een voetgangersairbag ontpoppen. Deze noviteit zorgt ervoor dat óók de voetgangersveiligheid op het hoogste niveau staat ooit. Volgens verkoopadviseur Philip Stolker is het nu extra gunstig om een V40 aan te schaffen omdat er een speciaal ‘Intro Line’ pakket wordt aangeboden vanaf 495 euro. Dit omvat onder andere een navigatiesysteem, het nieuwe digitale dashboard, een verlichte versnellingspook, een parkeercamera en cruise control.

Optioneel is dit uit te breiden met Park Pilot, waardoor de auto zelf kan inparkeren. “Je kan het haast niet verwachten, maar alles klopt gewoon aan deze auto!” aldus Stolker. Bovendien zijn zaken zoals BLIS (dodehoek waarschuwing), Lane Keeping Aid (de auto houdt zichzelf tussen de verkeerslijnen op het wegdek), Adaptieve cruise control zodanig doorontwikkeld dat er een perfecte balans is gevonden tussen de bestuurder en de automatische veiligheidsvoorzieningen. De belangstelling voor de nieuwe V40 is enorm, dit niet alleen door de prijs van 25.995 euro (voor zowel benzine als diesel), maar voornamelijk door het onwaarschijnlijk goede weggedrag in combinatie met de uitstraling. Breng een bezoek aan de showroom van Volvo Hoeke en ervaar een nieuwe beleving in de Volvo V40, overtuig uzelf van de grote klasse.

Volvo Hoeke
Schieweg 77
(015) 2512375
www.hoeke.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12