Afbeelding

Occasions van Auto Nassau: betrouwbaar en zo goed als nieuw

autonieuws

Editie: Week 36, Jaargang 21 |

Patrick van den Berg van Auto Nassau toont twee Suzuki´s uit het overgrote aanbod van dit autobedrijf.

DELFT – Auto Nassau is niet alleen de Suzukispecialist en Daihatsudealer voor Delft en omstreken. Het bedrijf is ook helemaal thuis in de occasionmarkt. De showroom op de tweede verdieping van het gebouw aan de Lagosweg staat helemaal vol met occasions van alle merken.
Betrouwbaar en zo goed als nieuw. Die slogan is van toepassing op de occasions die bij Auto Nassau in de showroom staan. Bij iedere auto die wordt aangeboden, bekijkt het deskundige team van Auto Nassau zorgvuldig de staat van de auto. Pas als die helemaal goed bevonden wordt, na een gedetailleerde bestudering van de historie van de auto en onderhoudswerkzaamheden in de werkplaats, verdient de auto een plaatsje in de showroom. De occasions van Auto Nassau hebben dan ook altijd Nationale Autopas (NAP). “Dat betekent ook dat er altijd zes maanden BOVAG-garantie op zit”, zegt Patrick van den Berg van Auto Nassau. “Voor jongere auto´s tot en met drie jaar geldt meestal zelfs nog fabrieksgarantie. Vaak hebben we in de showroom ook diverse budgetoccasions tot 4.500 euro. De auto´s zijn altijd netjes gereinigd, zowel de buitenkant als het interieur.”
Patrick van den Berg benadrukt dat het zeker in deze klasse belangrijk is dat de technische staat van een auto goed wordt bekeken. In de werkplaats heeft Auto Nassau de beschikking over drie monteurs, allemaal uitstekend geschoold op technisch gebied. “De monteurs kunnen uw auto perfect onderhouden en eventueel repareren”, zegt Van den Berg. “Kosten voor reparatie zijn eventueel goed te spreiden over meerdere maanden. Het maakt hierbij niet uit om welk merk het gaat. In de werkplaats is moderne uitleesapparatuur aanwezig. Hierdoor kan er een perfecte diagnose worden gesteld.”
De uitvoering van een APK is natuurlijk heel belangrijk. Deze kan bij Auto Nassau worden uitgevoerd voor slechts 39 euro. Er zijn ook bedrijven die het voor een lager bedrag doen, maar bij Auto Nassau weet u zeker dat voor dit bedrag uw auto weer helemaal in perfecte staat verkeert. Een bezoek aan Auto Nassau is dus zeker de moeite waard. Of het nu voor de aanschaf van een nieuwe Suzuki of Daihatsu is, voor de aanschaf van een occasion of voor een reparatie of het onderhoud van uw auto.

Auto Nassau
Lagosweg 9

(015) 2568779
www.auto-nassau.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12