Afbeelding

Onbeperkt wassen bij De Walvis vanaf 16,95 euro per maand!

autonieuws

Editie: Week 43, Jaargang 21 |

DELFT - Onbeperkt uw auto wassen voor een vast laag bedrag per maand? Het kan bij Autowasstraat De Walvis aan de Martinus Nijhofflaan 70 in Delft. Nieuw is het abonnementensysteem, waarmee u te allen tijden een schone auto heeft, voor één maandelijks bedrag. Een uitkomst voor liefhebbers van een schone auto.

Het mooie van het abonnement van De Walvis is dat u na aanschaf direct kunt gaan wassen bij één van de wasstraten en dat het abonnement geldig is op alle locaties van De Walvis. Gedurende de looptijd van uw abonnement mag u elke dag terugkomen als u dat wilt! Momenteel kunt u profiteren van een scherpe aanbieding: ter introductie kunt u het abonnement aanschaffen voor slechts 16,95 euro per maand, inclusief BTW. U ontvangt altijd een BTW-bon. Het abonnement is kenteken/auto-gebonden en eindigt automatisch na drie maanden. Vrijblijvend verlengen is uiteraard altijd mogelijk. Wilt u toch gebruikmaken van een ander wasprogramma? Dan kunt u altijd bijbetalen. Ook is het mogelijk om een tweede auto toe te voegen, voor slechts 10 euro per maand. Een abonnement kopen gaat snel en gemakkelijk via de webshop, op www.wastraatdewalvis.nl. Het is ook mogelijk om in die webshop losse wasbeurten te kopen. Zo krijgt u altijd korting! Ook kunt u een abonnement aanschaffen bij de wasstraat en hier gelijk gebruik van maken!
Ook kunt u kiezen voor het programma Rain-X. Een Rain-X behandeling staat voor hogere en diepere glans, oppervlakkige bescherming, is zeer sterk waterafdrijvend en biedt een verhoogde veiligheid tijdens het rijden. Rain-X beschermt autolak tegen weersinvloeden: het is een onzichtbare beschermlaag die zich aan het voertuig hecht. Rain-X is al jaren de nummer één ter wereld op het gebied van glansbehandeling ten behoeve van een beter zicht. Voor alle wasprogramma’s geldt dat er een handmatige voorwas gedaan wordt.

Autowasstraat De Walvis
Martinus Nijhofflaan 70
www.wasstraatdewalvis.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12