Afbeelding

Preuninger Delft gaat verhuizen!

autonieuws

Editie: Week 20, Jaargang 23 |

Het nieuwe pand van Preuninger Delft aan de Ampèreweg op bedrijventerrein SchieOevers. Inzet: het voltallige team.

DELFT – De naam Preuninger en Delft worden vaak in één zin genoemd. Wie kent het dealerbedrijf aan de Mercuriusweg nu niet? Preuninger uit Delft vertrekken? Zeker niet! Al staat er deze zomer wel iets te gebeuren.

Het bestaande dealerbedrijf verhuist in juni namelijk naar de Ampèreweg 2 op bedrijventerrein SchieOevers, het voormalige pand van Seat-dealer Stejer. “Er gingen wel wat geruchten dat Preuninger zou gaan vertrekken uit Delft, maar we blijven in Delft het officiële adres voor uw Fiat, Alfa Romeo, Lancia en Mitsubishi”, aldus de directie van Preuninger.

Vanaf 1 juli 2015 ontvangt het (bestaande) team van Preuninger Delft graag alle klanten voor reparatie, onderhoud en schadeherstel op de nieuwe locatie aan de Ampèreweg. “Door de technische ontwikkelingen en steeds ruimere onderhoudsintervallen krimpt de automotive markt en zaten we te ruim in onze jas in ons huidige pand.”

Preuninger is en blijft dus het officiële en erkend dealeradres voor de merken Fiat, Alfa Romeo, Lancia en Mitsubishi. “En de klanten kunnen vanaf 1 juli gebruik blijven maken van onze prima dienstverlening. In ons moderne en compacte pand aan de Ampèreweg nummer 2”, aldus de directie. “Voorraad verhuizen doen we liever niet, dus profiteer tot en met 30 mei van hoge kortingen op alle voorraadmodellen!”

Adres vanaf 1 juli
Preuninger Delft
Ampèreweg 2
2627 BG DELFT
(015) 257 34 88
info@preuninger.nl
www.preuninger.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12