Afbeelding

Toyota DIGO viert 40-jarig bestaan samen met zijn klanten

autonieuws

Editie: Week 44, Jaargang 21 |

Verkoopleider Peter Huizenga bij de Toyota Auris, welke ook komend jaar geleverd kan worden met 14 procent bijtelling

DELFT – Autobedrijf DIGO bestaat al 58 jaar. Hiervan is het bedrijf 40 jaar Toyota-dealer. Voor Toyota DIGO is dit dus een jubileumjaar. Een jubileumjaar dat het bedrijf voor zijn klanten niet ongemerkt voorbij wil laten gaan.
Niet alleen heeft DIGO een Toyota-vestiging aan de Reinier de Graafweg, maar ook een universeel autobedrijf voor alle merken aan de Motorenweg. Daarnaast heeft DIGO een eigen leasemaatschappij 'Superlease'. Het bedrijf kan de klant dus in alle facetten van de automarkt van dienst zijn. “In ons aanbodoccasions zit inmiddels ook een groot aantal modellen onder de 7.500 euro”, zegt verkoopleider Peter Huizenga. “Speciaal voor dit jubileumjaar hebben we een aantal extra jong gebruikte Toyota’s Yaris ingekocht uit 2012, waarvoor een zeer scherpe aanbieding geldt van slechts 10.950 euro. Deze zijn in diverse kleuren leverbaar. De nog luxere Yaris Aspiration kost slechts 12.500 euro. Tevens is er 1.500 euro inruilpremie op de Toyota Aygo en hebben we de  Prius Plug-In met 0 procent bijtelling. Kom ook eens proefrijden in de nieuwe Auris Touring Sports, want voor dit model geldt ook in 2014 nog slechts 14 procent bijtelling.”
Ook bij de aftersales zijn er volop feestelijke aanbiedingen. De winter komt er weer aan. U wilt natuurlijk veilig de weg op. Daarom is het raadzaam om uw auto in de werkplaats van DIGO een wintercontrole te laten ondergaan. U bent gedurende de gehele winter welkom in beide vestigingen en deze check kost slechts 12,95 euro. Wat dacht u van een APK-keuring voor 19,50 en een onderhoudsbeurt met gratis wegenwachthulp voor slechts 89 euro. “Wij geloven namelijk in onze kwaliteit van werken. Uw  ANWB lidmaatschap kunt u dan opzeggen. toch al gauw een besparing van zo'n 79 euro. Zo'n onderhoudsbeurt kost dan uiteindelijk maar 10 euro. Niet te geloven toch! In ons brede aanbod hebben we ook nieuwe en gebruikte winterbanden tegen zeer concurrerende prijzen”, zegt Huizenga. “Genoeg redenen om eens een kijkje bij ons te komen nemen.”
.
Toyota DIGO
Reinier de Graafweg 2A
(015) 515 00 00
www.toyotadigo.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12