Afbeelding

Vier feestaanbiedingen bij veertigjarig bestaan Steegro Banden

autonieuws

Editie: Week 34, Jaargang 21 |

Het bedrijf Steegro Banden heeft in de maanden september en oktober vier speciale aanbiedingen

DEN HOORN – Steegro Banden bestaat veertig jaar en dat wil het bedrijf graag met zijn klanten vieren. Het bedrijf is in 1973 opgezet door Arie Groenewegen en zijn zoon Ariën heeft het in 2006 overgenomen. Kwaliteit en service staan nog steeds helemaal boven aan.
Het bedrijf Steegro Banden is zo ver gekomen, mede dankzij zijn klanten. Het is daarom, dat het bedrijf de klant speciale feestaanbiedingen kan presenteren. Wat te denken van een gratis veiligheidscheck voor personenauto’s in de hele maand september. In september en oktober is ook de montage en het balanceren bij aankoop van nieuwe banden helemaal gratis. Op Goodyear of Dunlop banden geldt in deze maanden een korting van 40 procent. Deze korting geldt ook voor winterbanden. Tegen inlevering van de actieflyer kost het uitlijnen van een personenauto geen 55 euro, maar slechts 40 euro. “Wij geven onze klanten al veertig jaar een goede en passende service”, zegt Ariën. “Het is namelijk belangrijk dat klanten met de juiste banden onder de auto de weg op gaan.”
Profiteer in deze zomerperiode dus van deze aantrekkelijke aanbiedingen. In oktober en november breekt de tijd weer aan dat de zomerbanden voor winterbanden verwisseld moeten worden. Het bedrijf beschikt over een grote opslag voor winter- en zomerbanden, zodat klanten altijd terecht kunnen om de banden te laten monteren. Ook heeft Steegro Banden gecertificeerde uitlijnmensen in dienst. “We willen onze klanten bedanken voor hun trouw in de afgelopen jaren”, zegt Ariën. “Natuurlijk gaan we op dezelfde voet verder. We bieden altijd een goede service, geven een goed en eerlijk advies en bieden altijd de beste kwaliteit. De prijs-kwaliteitverhouding is bij ons altijd prima in orde.”
In het jaar 1992 heeft Steegro Banden een tweede vestiging geopend. Ook in banden gespecialiseerd, maar dan speciaal gericht op trucks. Deze vestiging is aan de Marconiweg op bedrijventerrein SchieOevers.
.
Steegro Banden
Woudseweg 3-5, Den Hoorn
(015) 2569244
www.steegrobanden.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12