Afbeelding

Hyundai met Motorhuis nu ook actief in Delft

autonieuws

Editie: Week 35, Jaargang 21 |

Dolf Nowee van ACD Hyundai en sales manager Peter Overgaag van Motorhuis Delft schudden elkaar de hand na de overname. Links geflankeerd door Ton Timmer en rechts door Ben van Holsteijn

DELFT/DELFGAUW - Hyundai wordt vanaf 1 oktober 2013 ook in Delft door Motorhuis vertegenwoordigd. Met de opening van het vernieuwde pand aan de Exportweg 3 in Delfgauw wordt de band tussen Hyundai en Motorhuis verder verstevigd.
Motorhuis – onderdeel van autodealergroep Markeur Holding – is immers ook al de Hyundai-dealer in Den Haag (twee vestigingen), Nijmegen en Bemmel. Motorhuis neemt vanaf 1 september de werkzaamheden van ACD Hyundai over. Een maand later is de officiële opening in Delfgauw. Motorhuis maakt meteen werk van de overname. Voordat de verhuizing van Delft naar Delfgauw is voltooid, houdt Motorhuis vanaf 1 september in de huidige vestiging van ACD aan de Motorenweg 31 in Delft een complete leegverkoop. Dit betekent dat nieuwe Hyundai’s met flinke kortingen worden verkocht, zolang de voorraad strekt. Vanaf 1 oktober is de officiële overgang van ACD naar de vestiging van Motorhuis aan de Exportweg 3 in Delfgauw een feit. Het is volgens Hyundai-importeur Greenib Car goed dat Motorhuis de banden met Hyundai door de overname verder intensiveert. Motorhuis is een zeer gerenommeerde mobiliteitsgroep en heeft een goede naam in de auto-industrie. Kortgeleden heeft Motorhuis flink geïnvesteerd in Hyundai in Den Haag met de opening van twee vestingen. Eerder al bewees Motorhuis in Nijmegen en Bemmel met Hyundai flink aan de weg te willen timmeren. Toen wij een betrouwbare partner zochten voor de regio Delft en Motorhuis zich meldde, was de keuze snel gemaakt. Temeer omdat dit bedrijf in combinatie met de vestigingen in Den Haag in staat is de gehele regio te bedienen. Hyundai heeft bovendien een goede naam opgebouwd in de Delftse regio. ACD heeft met Dolf Nowee aan het roer dit merk twintig jaar lang met hart en ziel vertegenwoordigd. Motorhuis is voor de importeur dan ook de ideale opvolger.
.
Motorhuis Delft
Motorenweg 31 (voorheen ACD Hyundai)
(015)  2569325

Exportweg 3, Delfgauw
(015) 2517230
www.motorhuis.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12