Afbeelding

Renault zet vooral de nieuwe crossovers Espace en Kadjar in de schijnwerpers

autonieuws

Editie: Week 15, Jaargang 23 |

DELFGAUW – Het showroomdebuut van de nieuwe crossovers van Renault is aanstaande. Autohaag Zeeuw Delft is trots om te kunnen melden, dat de gloednieuwe Espace en Kadjar straks ook in de showroom op bedrijventerrein Ruyven te zien zullen zijn. Wie een bezoek brengt aan de AutoRAI kan de modellen al eerder bekijken.
“Renault is overigens met alle nieuwe modellen vertegenwoordigd op de AutoRAI”, vertelt vestigingsmanager Ed Mouton van Autohaag Zeeuw. “Maar het belangrijkste zijn toch wel de Espace en Kadjar. De EOlab mag overigens ook niet ontbreken. Dit is de ultrazuinige conceptauto van Renault, die voor het eerst in ons land te zien is.”
Na het succes van de Renault Captur crossover in het B-segment, breidt Renault met de Kadjar zijn crossover-aanbod uit naar het C-segment. Een verleidelijk design, dat veel bezoekers over de streep zal trekken. “De Kadjar staat deze zomer bij ons in de showroom”, aldus Mouton.
De vernieuwde Renault Espace is tijdens de AutoRAI te bewonderen in de meest luxe uitvoering, namelijk de Initiale Paris. Tot de uitrusting behoren onder meer Nappa-lederen bekleding, tienvoudig elektrisch verstelbare voorstoelen en het Renault Multi Sense systeem, dat diverse technische voorzieningen coördineert om het rijplezier en het comfort te verhogen. “De Renault Espace staat vanaf eind mei bij ons in de showroom”, zegt Mouton.
De Renault EOlab is dankzij de toepassing van onder meer aluminium, kunststof en magnesium zo’n 400 kilogram lichter dan een middenklasse model van gelijk formaat. “De EOlab heeft een efficiënte 3-cilinder benzinemotor in combinatie met een elektromotor”, legt Mouton uit. “Dat levert een bijzonder laag brandstofverbruik op. Deze hybride auto is in staat om op 1 liter brandstof 100 kilometer te rijden.”
Bezoekers van het Renault paviljoen zullen ook niet om de nog sportievere Clio R.S. 220 EDC Trophy heen kunnen. Een auto die schittert door zijn metallic goudgele carrosseriekleur Jaune Sirius. Daarnaast trekt de auto aandacht met zijn 18-inch Radical-wielen met diamanteffect, exclusieve Trophy badges en de imponerende diffuser achter met dubbele uitlaten. “Dit model wordt gelimiteerd in productie genomen”, legt Mouton uit. “Het is daarom voor de bezoekers van de AutoRAI extra bijzonder om deze in het echt te zien.”

Autohaag Zeeuw PRO + Delft
Exportweg 2
2645 ED Delfgauw
(015) 256 44 00
www.autohaagzeeuw.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12