Afbeelding

Idenburg Car Solutions en MAKRO Delft vieren samen Vaderdag

autonieuws

Editie: Week 23, Jaargang 22 |

Vestigingsmanager Astrid den Heijer van MAKRO Delft (rechts) feliciteert de eigenaren van het nieuwe bloemenverkooppunt op haar parkeerterrein.

DELFT – Idenburg Car Solutions en MAKRO Delft hebben de handen weer ineen geslagen. Het bloemenverkooppunt dat sinds vier weken op het parkeerterrein van de groothandel staat, speelt hier een centrale rol in.
In het weekend van Vaderdag krijgt iedere klant die 150 euro besteedt bij MAKRO Delft namelijk een gratis bosje pioenrozen, voor de gelegenheid Vaderdagsrozen genoemd.
Om nog meer mensen kennis te laten maken met dit bloemenverkooppunt is er namelijk weer samenwerking gezocht met Idenburg Car Solutions. “Klanten van MAKRO Delft die hun auto in de wasstraat van Idenburg Car Solutions laten wassen, krijgen namelijk een tegoedbon voor een plant”, zegt vestigingsmanager Astrid den Heijer van MAKRO Delft, zolang de voorraad strekt  “De bloemen en planten worden elke ochtend vroeg op de veiling gekocht en staan vervolgens kakelvers en heel goedkoop in de kiosk. Deze introductieactie vindt plaats in het weekend van 27 tot 29 juni.”
In het weekend van Vaderdag is er trouwens nog meer moois te zien. Bij de ingang van MAKRO Delft staat namelijk een knalrode Ferrari. Papa’s en hun kinderen kunnen hier in gaan zitten en zich laten fotograferen. “Medewerkers van Idenburg Car Solutions zullen uitgebreid uitleg geven over lakbescherming die ook op deze Ferrari gebruikt  is”, zegt Martin Idenburg.
In het kader van de aanwezigheid van de Ferrari bij MAKRO Delft is er voor de vaders een gratis Vaderdagcadeautje. Een kortingsbon van 75 euro, te besteden bij Idenburg Car Solutions met een keuze uit de lakbeschermingen, Flon 4000, Diamondbrite en Nano Coating, meer uitleg over deze producten kunt u vinden op www.idenburgcarsolutions.nl. “Deze aanbiedingsbon kan ook gebruikt worden bij een poetsbeurt van de caravan of camper, zo voor de zomervakantie”, zegt Idenburg. “Alles voor een geslaagde vakantie is natuurlijk ook bij ons verkrijgbaar, zoals trekhaken en cruise control.”

Idenburg Car Solutions
Schieweg 81
(015) 257 16 70
www.idenburgcarsolutions.nl
Makro Delft
Schieweg 104
(0900) 202 53 00
www.makro.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12