Afbeelding

De nieuwe Dacia Lodgy staat nu bij Autohaag Zeeuw Delfgauw

autonieuws

Editie: Week 36, Jaargang 20 |

Kom langs bij Autohaag Zeeuw Delfgauw en maak een proefrit in de nieuwe Dacia Lodgy. Verkoopadviseur Hans Vennix vertelt u graag over de mogelijkheden.

DELFGAUW – De nieuwe Dacia Lodgy is vanaf nu te bewonderen in de showroom van Autohaag Zeeuw Delfgauw. Kom langs om dit model te bekijken en maak meteen een proefrit. De Dacia Lodgy is een MPV die u moeiteloos aan uw behoeften kunt aanpassen.

De MPV van Dacia is bijvoorbeeld qua bagageruimte heel flexibel. Wilt u meer ruimte voor uw bagage? Alles is mogelijk. De achterbank van de tweede zitrij is, afhankelijk van de uitvoering, in delen neerklapbaar (1/3-2/3). Bovendien kan deze achterbank, net zoals die van de derde zitrij, geheel worden weggeborgen. Hiermee gaat u dus van zeven naar twee zitplaatsen. U kunt ook de derde zitrij uit de auto verwijderen. De laadruimte van de Dacia Lodgy is onovertroffen. Deze biedt tot 2.617 liter bij twee zitplaatsen en bij zeven zitplaatsen is er nog altijd 207 liter aan ruimte. Bovendien heeft de Lodgy een lage laadvloer, zonder drempel, waardoor u zware bagage moeiteloos inlaadt. U hoeft niet te kiezen tussen zitplaatsen of laadruimte. Met de Lodgy heeft u beide. De Dacia Lodgy staat dus voor onbegrensde flexibiliteit: veel opbergruimte, handig verdeeld over het hele interieur en een opvallend ruim en toegankelijk opbergvak boven op het dashboard.

De inzittenden hebben een heel comfortabel interieur. De Lodgy heeft zeven volwassen zitplaatsen en het zitcomfort is hoog: veel beenruimte en een prettige zithoogte. Dit alles maakt de Dacia Lodgy tot de beste in zijn klasse. U voelt zich zeer prettig in de Lodgy. De verwarming en de effectieve airco (afhankelijk van de uitvoering) zorgen snel voor optimaal comfort. Ook blinkt de Lodgy uit op het gebied van betrouwbaarheid en robuustheid, zoals u van Dacia gewend bent. Afhankelijk van de uitvoering zijn er airbags, ABS en BAS, ESC (elektronisch stabiliteitsprogramma), maar ook een snelheidsbegrenzer, parkeersensoren in de achterbumper, drie zitplaatsen met ISOFIX-bevestigingspunten voor kinderzitjes op de tweede zitrij en de garantie van drie jaar of 100.000 kilometer.

De Lodgy is verkrijgbaar met een nieuwe benzinemotor en vertrouwde dieselmotoren. Er is een dieselversie dCi 90 en 110 met de aanduiding Dacia eco². Deze garandeert een laag verbruik (minder dan 5 liter per 100 kilometer) en een lage CO2-emissie (112 gram per kilometer voor de dCi 90). De nieuwe benzineturbomotor met directe inspuiting TCe 115 (CO2-emissie 135 gram per kilometer) is vervaardigd met de expertise van de Renault-groep en is al eerder geïntroduceerd in de Renault Mégane en Scénic.

Autohaag Zeeuw Delfgauw
Exportweg 2
(015) 2564400
www.autohaagzeeuw.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12