Afbeelding

Autoservice van A tot Z bij EDA de Heus

autonieuws

Editie: Week 50, Jaargang 21 |

DELFT - EDA de Heus bestaat al ruim 47 jaar in Delft. Het is een universeel autobedrijf aan de Schieweg 63. In de werkplaats wordt gewerkt met het Bosch Car Service concept, een waarborg voor kwaliteit in service en opleiding en bovendien heeft het bedrijf een Focwa aangesloten autoglasservice: GlasGarage Delft.
Ruiten vervangen neemt een belangrijke plaats in binnen de werkzaamheden van EDA de Heus. Bij vervanging is het eigen risico afhankelijk van de polis. Bij reparatie is er géén eigen risico vanaf WA beperkt casco. Met de komende winterperiode in het vooruitzicht, is EDA de Heus ook weer helemaal voorbereid om voor de klanten de bandenwissel toe te passen. Het bedrijf kan alle soorten banden leveren, voor de klant vervangen en er is mogelijkheid voor bandenopslag in combinatie met de zomer/winterbanden wissel. “Om nog maar eens een service van ons bedrijf te noemen”, zegt Aad van Winden, “wij kunnen een compleet aircosysteem servicen. De functionaliteit van een aircosysteem wordt nog wel eens onderschat. Een airco is bijvoorbeeld ook een prima middel om de ruiten te ontwasemen. Snel schone ruiten is veiliger, dus ook in de winterperiode heel bruikbaar.”
De service van een aircoinstallatie in de auto is heel goed te combineren met een wintercontrole. Dat is wel heel belangrijk om veilig de winter door te komen. De verkoop van auto’s is ook iets waar EDA de Heus heel goed in is. Wilt u een nieuwe auto kopen? Dit bedrijf kan elk merk, model en type auto met alle gewenste opties nieuw voor u bestellen, origineel vanaf de fabriek of importeur. Het bedrijf voldoet aan alle gestelde eisen en voorwaarden om uw nieuwe auto te servicen en te onderhouden. Daardoor behoudt u gegarandeerd uw fabrieksgarantie. “De mogelijkheid van een zoekopdracht willen we graag nog extra onder de aandacht brengen”, zegt Van Winden. “Wij zoeken graag uw favoriete merk, model en type occasion voor de gewenste prijs en kilometerstand. We keren de auto binnenste buiten en geven er daarna dus gewoon garantie op.” Bovendien geldt er altijd een zes maanden BOVAG-garantie voor auto’s vanaf 4500 euro. Met de aankoopkeuring van EDA de Heus weet u precies wat u koopt, dus ook een auto van een particulier! Vooral in deze tijd van het jaar, in plaats van OUD en NIEUW, maken wij er van.. NIEUW voor OUD!”
In de werkplaats is ook heel veel mogelijk. De monteurs voeren de onderhoudsbeurt uit volgens het boekje en de richtlijnen van de fabrikant. Als Bosch Car Service bedrijf wordt u een vakkundige uitvoering gegarandeerd van service, onderhoud en reparatiewerkzaamheden aan uw auto. Ook als leaserijder kunt u uw auto bij dit bedrijf laten onderhouden. “Wij hebben via de Bosch Car Service organisatie een samenwerkingsverband met bijna alle leasemaatschappijen.”
EDA de Heus biedt diensten op het gebied van mobiliteit van A tot Z. Als je de services die dit bedrijf aan de Schieweg 63 eens op een rijtje zet, dan zie je pas hoe ver die gaan. “Uw mobiliteit is onze prioriteit”, zegt Aad van Winden. “Het zou best eens kunnen dat de klant niet precies weet wat wij allemaal doen om u mobiel te houden. Daarom hebben we die services graag eens willen onthullen. Kijk op de website voor het complete overzicht.”

EDA de Heus
Schieweg 63
(015) 261 81 81
www.edaheus.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12