Afbeelding

Preuninger Haagland in Italiaanse sferen met 4C Evento Sportiva

autonieuws

Editie: Week 20, Jaargang 22 |

Verkoopleider Martijn van Reenen vertelt u er graag alles over, van links naar rechts, de Alfa Romeo Mito Esclusivo, de nieuwe 4C Sportiva en de Giulietta Distinctive Lusso.

DEN HAAG – Bij Preuninger Haagland vindt op donderdag 22 mei a.s. het 4C Evento Sportiva plaats. Helemaal centraal staat bij dit event de geheel nieuwe Alfa Romeo 4C, een fantastische sportieve bolide met een topsnelheid van 258 kilometer per uur. Een acceleratie van 0 naar 100 kilometer in slechts 4,5 seconden.

Het 4C Evento Sportiva vindt deze donderdag plaats van 16.00 uur tot 21.00 uur. Alle mensen worden ontvangen met een hapje en een drankje. De bezoekers kunnen de geweldige nieuwe sportauto helemaal komen bekijken. Speciaal voor deze gelegenheid zullen er twee Alfa Romeo 4C’s aanwezig zijn. “Als in een echte sportauto zit je lekker laag”, vertelt verkoopleider Martijn van Reenen. “De auto heeft een hoogte van 1.18 meter en is 2.00 meter breed. Door deze breedte, heeft de Alfa Romeo 4C een heel goede wegligging. Ook is sprake van een uitstekende gewichtsverdeling, doordat de motor achterin zit. De auto heeft  achterwielaandrijving.”
De auto is verder voorzien van een Carbon monocoque chassis, dit is heel licht materiaal, waardoor de auto in totaal slechts 895 kilogram weegt. Hierdoor kan de hoge topsnelheid worden bereikt. “Maar de acceleratie is wel het sterkste punt van de Alfa Romeo 4C.”
Tijdens dit evenement kunnen de bezoekers ook de speciale uitvoeringen van de Mito en de Giulietta komen bekijken. Deze uitvoeringen zijn bijzonder rijk uitgerust met een interessante prijsstelling. De Mito Esclusivo wordt rijklaar aangeboden voor 17.945 euro. De Giulietta Distinctive Lusso kost 27.450 euro. “Voor wat betreft de Mito zijn er extra's, zoals leren bekleding, navigatie en parkeersensoren achter. De Giulietta is uitgerust met een automatische versnellingsbak, navigatie en parkeersensoren. De speciale prijzen gelden alleen tijdens dit event en voor de voorraadmodellen. Ze zijn dus niet te bestellen en op is op. De Mito Esclusivo en de Giulietta Distinctive Lusso zijn allebei beschikbaar voor een proefrit. We geven ook een accessoire cheque ter waarde van 500 euro weg bij aankoop van een Alfa Romeo Mito.”
Breng een bezoek aan de showroom van Preuninger Haagland voor het 4C Evento Sportiva en bewonder de Alfa Romeo 4C, de Mito Esclusivo en de Giulietta Distinctive Lusso. Voor de echte liefhebbers van Italiaanse stijl een avond die niet gemist mag worden!

 

Preuninger Haagland
Laan van Waalhaven 417
2497 GM Den Haag (Ypenburg)
(070) 307 39 50
www.preuninger.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12