Afbeelding

Wintercheck op achttien winterkritieke punten bij Mercedes-Benz

autonieuws

Editie: Week 48, Jaargang 21 |

Een Wintercheck bij Mercedes Benz Dealerbedrijven betekent dat u veilig de winter door kunt.

DEN HAAG - In de winter wilt u dat uw Mercedes optimaal blijft presteren. Tijdens de Wintercheck kunt u in de vestigingen van Mercedes-Benz in Alphen aan den Rijn, Den Haag, Leiden, Maasdijk, Naaldwijk en Roelofarendsveen uw auto op achttien winterkritieke punten laten controleren.

Winterkritieke punten zijn bijvoorbeeld remmen, verlichting, de accu en de banden. Zo houdt uw auto grip op winterse omstandigheden. En u op uw smartphone. Want bij de Wintercheck krijgt u nu een paar smartphone-handschoenen cadeau, waarmee u uw touchscreen ook bij barre temperaturen kunt blijven bedienen. Maak nu een afspraak voor slechts 19,95 euro. Bij een wielenwissel of aankoop van winterwielen is de wintercheck zelfs gratis! Met de Wintercheck is uw Mercedes-Benz helemaal klaar voor de winter. Uw auto wordt op de volgende punten gecontroleerd: verlichting, ruitenwissers, ruitensproeierinstallatie, voorruit, portieren, bandenprofiel, bandenspanning, accutest, remblokken, remschijven, handrem mechanisme, kachelventilatie, V-riemen, waterslangen, olie, koelvloeistof, remvloeistof en ruitensproeiervloeistof.
Nu tot 20 procent korting op complete winterwielen. In de winter komt het aan op de juiste banden of complete wielen. Deze zijn bij Mercedes-Benz qua techniek en design optimaal op uw auto afgestemd. En nu verkrijgbaar met korting oplopend tot 20 procent.
Een set nieuwe ruitenwissers vanaf 49 euro. Laten uw ruitenwissers strepen achter? Vervang ze vóór de winter invalt om verzekerd te blijven van scherp zicht. Mercedes-Benz originele ruitenwissers zijn duurzaam en sluiten perfect aan op de voorruit. Al vanaf 49 euro. En nu met gratis fles WinterFit, voor snelle en grondige verwijdering van vuil.
Een nieuwe accu vanaf 79 euro. Na een koude nacht starten vraagt veel van een accu. Zeker wanneer de temperaturen ver onder het nulpunt komen. Wanneer u merkt dat uw auto moeilijker start, kijk Mercedes-Benz graag even uw accu voor u na. Mocht het nodig zijn, dan is een nieuwe accu al verkrijgbaar vanaf 79 euro inclusief montage.

 

Mercedes-Benz Dealer Bedrijven
Vestiging Den Haag
Donau 42
2491 BA Den Haag
(070) 340 03 00

Mercedes-Benz Dealer Bedrijven
Vestiging Naaldwijk
Klompenmakerstraat 50
2672 GA Naaldwijk
(0174) 52 67 70

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12