Afbeelding

Kwaliteit, snelheid en service bij BOB Autowas

autonieuws

Editie: Week 21, Jaargang 22 |

Autowas-station BOB Autowas in Tanthof-West is voor automobilisten snel te herkennen vanaf de N470.

DELFT – BOB Autowas heeft sinds juni vorig jaar ook een vestiging in Delft. Op de plaats waar eerder Autowasland z’n onderkomen had, is nu BOB Autowas te vinden. Kwaliteit, snelheid en service, daarmee wil BOB Autowas de klant de juiste ‘autowasbeleving’ geven.
Het BOB Autowas team wil de klanten graag helpen hun auto weer schoon de wasstraat uit te laten rijden. Het bedrijf beschikt over een wasstraat van 36 meter lang, met textielborstels. Hierdoor rijdt de auto krasvrij de wasstraat uit. Daarnaast is er een grote binnenruimte met zes wasboxen. Op het dak is een groot platform met een aantal stofzuigerplekken. “Bij de intensieve behandeling wordt de auto eerst voorbehandeld”, zegt Trebus. “Daarna doet de chemie zijn werk in de inweekboog en de auto wordt vervolgens onder hoge druk afgespoten. Hierna wordt de auto gewassen door de verschillende borstels en nagespoeld, na het naspoelen volgt de conservering en als laatst wordt de auto netjes gedroogd.”
Schone auto’s voor een schoon straatbeeld, dat heeft BOB Autowas voor ogen. Hiermee wil het bedrijf de Nederlanders ook een beetje opvoeden. Veilig reinigen en schoonhouden van de auto. Klanten kunnen kiezen voor een aantrekkelijk abonnement. Dit houdt in dat u voor slechts 19,95 euro per maand onbeperkt de auto kunt wassen volgens het beste wasprogramma. “Als dit abonnement goed gaat lopen, dan willen we dat ook gaan uitrollen op de andere locatie”, zegt Trebus. “Dit zijn de locaties in Schiedam, Rotterdam en Dordrecht.”
Veel mensen weten BOB Autowas, als opvolger van Autowasland, al uitstekend te vinden. Toch werken Trebus en zijn team graag aan hun naamsbekendheid. Houd daarom de verschillende promotionele acties goed in de gaten. U wordt vervolgens graag welkom geheten bij BOB Autowas aan de Lagosweg 17.

BOB Autowas
Lagosweg 17
(015) 261 02 77
www.bobautowas.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12