Afbeelding

Autobedrijf Harteveld is specialist in Saab, Subaru en Volvo

autonieuws

Editie: Week 10, Jaargang 22 |

Directeur Leo Harteveld bij één van de vele uitstekend onderhouden occasions in de showroom van zijn bedrijf.

DELFGAUW – Autobedrijf Harteveld is al sinds jaar en dag Saab-dealer voor Delft en omgeving. Een aantal jaar geleden is het bedrijf ook Subaru-dealer en Volvo-specialist geworden. Autobedrijf Harteveld is bovendien een expert in het onderhoud van alle andere merken auto’s.
Wie in de showroom van Autobedrijf Harteveld binnen stapt, ziet op de begane grond de meest prachtige Saab-modellen staan. Op de eerste verdieping van het prachtige gebouw op bedrijventerrein Ruyven staan de Subaru’s en Volvo-modellen opgesteld. Een autobedrijf waar directeur Leo Harteveld trots op kan zijn. “Maar niet minder trots ben ik op onze werkplaats”, zegt hij. “Hier is alle apparatuur en kennis aanwezig voor goed onderhoud en gedegen reparatie van Saab-modellen, Subaru-modellen en Volvo-modellen. Ook hebben we een speciale erkenning om lease-auto’s te mogen onderhouden. Wij hebben een Leaseprof erkenning om voor leasemaatschappijen alle merken te mogen onderhouden.”
Behalve nieuwe auto’s, verkoopt Autobedrijf Harteveld ook diverse andere merken gebruikte auto’s. Dit bedrijf wil staan voor kwaliteit en daarom stelt het strenge eisen aan de verkoop van gebruikte auto’s. “Dit kan variëren van een Citroën, een Fiat, een Mini tot en met Volvo’s.”
Kom snel eens langs voor een bezoek. U zult altijd vriendelijke te woord worden gestaan en bent verzekerd van een deskundig advies.

Autobedrijf Harteveld
Exportweg 1, Delfgauw
(015) 2565100
www.autobedrijfharteveld.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12