Afbeelding

Actietijd met veel voordeel bij Nissan-dealer Zeeuw & Zeeuw

autonieuws

Editie: Week 11, Jaargang 23 |

De drie actiemodellen van Nissan-dealer Zeeuw & Zeeuw, met van links naar rechts de modellen Note, Qashqai en de NV200.

WATERINGEN – De lente is nu echt aangebroken. Dat betekent dat de winterbanden weer voor zomerbanden verwisseld kunnen worden. Daarbij biedt Zeeuw & Zeeuw in Wateringen een gratis controle aan op alle belangrijke punten van uw auto.
Vestigingsmanager Pieter Dekkers kijkt terug op een goed jaar voor after sales. In de werkplaats hebben de monteurs volgens een drukke agenda hun werk gedaan. Hij spreekt tevens van een goed verkoopjaar. “Positieve geluiden”, zegt hij. “Als het gaat om de verkoopaantallen, dan zijn we weer goed op weg. Dat heeft er ook mee te maken, dat we regelmatig mooie acties hebben. Momenteel is er bijvoorbeeld weer een spectaculaire voordeelactie op de Nissan Note.”
Bij aankoop van een Nissan Note krijgt u bij Zeeuw & Zeeuw namelijk 3.750 euro inruilkorting. Daarnaast krijgt u drie jaar gratis onderhoud ter waarde van 450 euro. “De Qashqai blijft ons succesnummer”, gaat Dekkers verder. “Samen met de Note overigens. Beide modellen blijven het goed doen. Ook over de Qashqai is er actiematig wel het één en ander te vertellen. Bij aankoop van dit model krijgt u wel 2.000 euro korting. Daarnaast nog eens 50 procent korting op een driejarig onderhoudscontract.”
De Nissan NVV200 mag wat de vestigingsmanager betreft niet onvermeld blijven. De zeer betaalbare en ruime bedrijfswagen van Nissan is nu leverbaar vanaf 11.990 euro. “De normale prijs is 15.635 euro”, zegt hij. “Het voordeel voor de klant is dus 3.645 euro.”
Wilt u alle acties van dit bedrijf nog eens rustig zelf bekijken? Dan moet u eens een kijkje nemen op de website www.nissanwinkel.nl. Hier staan alle nieuwe acties op vermeld. Wilt u een afspraak maken voor een servicebeurt, een onderhoudsbeurt, reparatie of bandenwissel? Bezoek dan de website www.zeeuwenzeeuw.nl.

Zeeuw & Zeeuw
Wateringen - ’s-Gravenzandseweg 14 – 2291 PE - (0174) 63 80 60
Zoetermeer – Platinastraat 47 – 2718 SZ – (079) 750 50 25
www.zeeuwenzeeuw.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12