Afbeelding

Suzuki is terug in Delft

autonieuws

Editie: Week 45, Jaargang 21 |

Patrick van den Berg is met zijn bedrijf Auto Nassau Officieel Suzuki Service Dealer geworden.

DELFT – Auto Nassau, bekend Daihatsu-dealer, is sinds 1 oktober j.l. ook officieel Suzuki Service Dealer geworden. Hiermee is er na ruim vijftien jaar weer een Suzuki Service Dealer in Delft.Het is belangrijk dat u altijd uw Suzuki kunt langs brengen voor onderhouds- en garantiewerkzaamheden. In de werkplaats kunnen alle bouwjaren Suzuki worden onderhouden en gerepareerd. “In de werkplaats beschikken we over de meest geavanceerde apparatuur van Suzuki”, zegt Patrick van den Berg. “Hiermee kunnen we uw auto weer helemaal in topconditie brengen.”
Auto Nassau werkt met VOS-beurten, waarbij VOS staat voor Voordelige Onderhouds Inspectie. Iedere auto die volgens het VOS-programma wordt behandeld, krijgt een jaar Mobiliteitsgarantie. “We bestellen de onderdelen direct bij de importeur van Suzuki”, zegt Van den Berg. “Hiermee kunnen we de klant dus nog sneller en beter van dienst zijn.”
Het personeel in de werkplaats is volledig Suzuki-vaardig. Ze zijn namelijk geschoold volgens de Suzuki-richtlijnen en volgen ook regelmatig opleidingen. Ze zijn dus volledig in staat uw Suzuki in topconditie te houden. Op de website staat alles wat u moet weten over het onderhoud van uw Suzuki. “Ook alles over de lopende acties staat hierop te lezen”, zegt Van den Berg. “Bezoek dus de website via www.suzuki.nl/nassau.”
Alle types van het merk Suzuki zijn uit voorraad leverbaar. Voor de aanschaf van een Suzuki bent u bij Auto Nassau altijd aan het juiste adres. Er is op dit moment een grote keuze aan Suzuki’s in diverse uitvoeringen en kleuren. “Ook voor de levering van winterbanden zijn we het aangewezen adres”, zegt Van den Berg. “Breng dus snel een keer een bezoek aan onze schowroom. Of het nu gaat om de aanschaf van een Suzuki, het onderhoud ervan of de levering van winterbanden.”

.

Auto Nassau
Lagosweg 9
(015) 256 87 79
www.auto-nassau.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12