Afbeelding

Veilig de winter in met de Wintercheck bij Autobedrijf Van der Windt

autonieuws

Editie: Week 44, Jaargang 22 |

Herbert van der Windt bij het spandoek dat op ontegenzeggelijke manier de gratis Wintercheck bij zijn bedrijf promoot.

DEN HOORN – Met Autobedrijf Van der Windt kunt u straks veilig de winter in. Een veiligheidscontrole van een groot aantal belangrijke onderdelen van uw auto, die bovendien helemaal kostenloos wordt uitgevoerd. Dat is de Wintercheck.
Autobedrijf Van der Windt bestaat al achttien jaar. Drie jaar geleden heeft het bedrijf een pand betrokken op het nieuwe bedrijventerrein aan de rand van Den Hoorn. Direct en van grote afstand herkenbaar en nu nog meer vanwege het spandoek dat de Wintercheck promoot. “De kostenloze check heeft betrekking op meer dan twintig belangrijke onderdelen van uw auto”, vertelt Herbert van der Windt, die al jaren de leiding heeft binnen dit bedrijf. “Bijvoorbeeld de vloeistofniveaus, de bandenspanning, vorstbeveiliging en een visuele controle op slijtagedelen van de remmen en banden.”
Het belang van een auto die winterklaar is, wil Van der Windt nog wel een keer benadrukken. Onder slechte weersomstandigheden tòch veilig de weg op kunnen. Voor de bestuurder zelf is dat belangrijk, maar ook voor de andere weggebruikers. “Wij verkopen ook winterbanden”, gaat hij verder. “Onze winterbanden kenmerken zich door een goede prijs-kwaliteitverhouding en bovendien geven we altijd een goed advies.”
Heeft u wellicht een probleem met de auto? Dan is Autobedrijf Van der Windt ook het aangewezen adres. Onderhoud, onderdelen vervangen of reparatie, bij dit bedrijf wordt maatwerk geleverd. Werkzaamheden worden altijd in overleg met de klant uitgevoerd. “We kunnen ook nieuwe en gebruikte auto’s leveren”, vertelt hij. “We zijn thuis in alle merken, zowel personenauto’s als lichte bedrijfswagens tot 3.500 kilogram. We kunnen alle particulieren en bedrijven in deze regio goed van dienst zijn, maar opereren op het gebied van verkoop ook landelijk.”
Autobedrijf Van der Windt is gevestigd op een prima locatie, vlakbij de groeikernen van Delft en Den Hoorn. Zo kan het bedrijf de dienstverlening steeds verder uitrollen, zoals Herbert van der Windt het omschrijft.

Autobedrijf Van der Windt
Harnaschdreef 9, Den Hoorn
(015) 380 84 18
www.autobedrijfvanderwindt.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12