Afbeelding

3, 2, 1 Go naar Motorhuis!

autonieuws

Editie: Week 15, Jaargang 23 |

Het salesteam van Motorhuis Delft, met van links naar rechts: Peter Overmeire en Patrick van Luxemburg van Citroen, Ben van Holsteijn van Hyundai, Cees Verdoorn en Jeroen Teijgeler van Opel en salesmanager Peter Overgaag.

DELFGAUW – Er is weer veel voordeel te behalen bij de Opel, Citroen en Hyundai dealer voor Delft en omstreken. Gelijk met de AutoRAI begint de campagne 3, 2, 1 Go bij Motorhuis.

Koop nu een nieuwe Opel bij Motorhuis Delft op bedrijventerrein Ruyven en u profiteert van drie jaar lang 0 procent rente plus twee jaar gratis onderhoud plus één jaar gratis allrisk verzekering. “Deze fantastische actie is geldig op bijna alle nieuwe Opel-modellen”, zegt salesmanager Peter Overgaag. “Maar over de andere merken binnen ons bedrijf is ook heel wat te vertellen. Wat dacht u van een nieuwe Citroen C1 vijfdeurs inclusief airconditioning vanaf 199 euro per maand via Motorhuis Private lease! Dit maandbedrag is inclusief afschrijving, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties, banden, allrisk verzekering en 24-uurs pechdienst in heel Europa. Hierdoor heeft u nooit meer onverwachte kosten voor reparatie en onderhoud, want dit alles is volledig inbegrepen in de prijs. Het enige wat u nog hoeft te doen is tanken! Wees er wel snel bij, want wij hebben maar een beperkt aantal van deze speciale C1’s op voorraad en… op = op! Maar er is nog meer bij Citroen. Neem bijvoorbeeld de C4 Picasso en Grand Picasso, dit is een echte gezins- en vakantieauto. Bij aanschaf of lease van één van beide modellen ontvangt u een gratis vakantiecheque ter waarde van 800 euro.”
Ook bij Hyundai kunt u via Private lease vanaf 199 euro per maand in een nieuwe Hyundai i10 en vanaf 279 euro in een nieuwe Hyundai i20 rijden. Dit alles inclusief onderhoud, verzekering en wegenbelasting. Wilt u gebruik maken van Private lease en uw huidige auto inruilen? Ook dit is mogelijk! U krijgt dan het inruilbedrag direct op uw bankrekening overgemaakt. “Onze verkoopadviseurs informeren u graag over de voorwaarden”, aldus Overgaag.

Tijdens de AutoRAI is er van alles te zien van Opel, Citroen en Hyundai:

Opel
De Opel Karl is een veelbelovende nieuwkomer in de compacte klasse. De slimme Opel Karl is slechts 3.68 meter lang, maar biedt toch plaats aan vijf inzittenden. Met een CO2-uitstoot van 99 gram per kilometer zit de Karl in de 20 procent bijtelling klasse. Hij is er vanaf 10.595 euro. Het sportieve karakter van Opel wordt op de AutoRAI extra benadrukt met de Corsa OPC van de nieuwste generatie, met 1.6-liter OPC-turbomotor. Deze zeer opvallende en uiterst dynamische uitvoering biedt topprestaties dankzij hoogwaardige techniek.

Citroen
Het nieuwe luxemerk van Citroen, DS Automobiles, grijpt de komende editie van de AutoRAI aan om het exclusieve gamma in volle omvang aan de Nederlandse consument te tonen. De gefacelifte DS5 draagt als eerst alle uiterlijke kenmerken.

Hyundai
Primeurs zijn de Hyundai i20 driedeurs, de facelift van de Hyundai i30, de facelift van de Hyundai i40 en de nieuwe Hyundai Tucson. De nieuwe Hyundai Tucson is de opvolger van de populaire Hyundai ix35, die sinds 2009 in productie is.

Motorhuis Delft

Exportweg 3

2645 ED Delfgauw

(015) 251 72 30

www.motorhuis.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12