Afbeelding

Paasverrassing van Idenburg Car Solutions en MAKRO Delft

autonieuws

Editie: Week 14, Jaargang 22 |

Martin Idenburg en vestigingsmanager Astrid den Heijer van MAKRO Delft hebben in de periode van 13 tot en met 22 april een leuke Paasverrassing voor de klanten.

DELFT – Idenburg Car Solutions en MAKRO Delft hebben een heel aantrekkelijke Paasactie. Tank uw auto vol bij MAKRO Delft en u heeft recht op de duurste wasbeurt uit het programma van Idenburg Car Solutions. Deze actie geldt van 13 tot en met 22 april.
Het enige wat u hiervoor hoeft te doen, is de tankbon in te leveren bij Idenburg Car Solutions. Hierna mag u gebruik maken van het wasprogramma A, het duurste en meest uitgebreide van deze wasstraat. Normaal gesproken betaalt u hier 13,75 euro voor, maar nu slechts 6,75 euro en u krijgt bovendien een leuke Paasverrassing ter waarde van 6,75 euro uit het assortiment van MAKRO Delft. “Let ook op de aanbiedingen op het gebied van tuinmeubilair”, zegt vestigingsmanager Astrid den Heijer van MAKRO Delft. Zie hiervoor ook de advertentie in de volgende editie van de krant Delft op Zondag.
Idenburg Car Solutions
Idenburg Car Solutions begon twintig jaar geleden als een echt poetsbedrijf. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een universeel garagebedrijf. “Het poetsen is de geboorte van alles geweest en dat doen wij nog steeds”, vertelt Martin Idenburg. “De afgelopen twintig jaar hebben we onze activiteiten steeds meer verbreed. Erg trots mogen wij zijn op onze wasstraat met soft touch borstels en de vijf wasboxen. Verantwoordelijk voor het succes van de wasstraat is Erik Idenburg, die de laatste jaren met keihard werken gezorgd heeft tot de groei naar de beste wasstraat van Delft en omgeving.” MAKRO-klanten kunnen niet alleen genieten van de uitstekende prijskwaliteit-verhouding van MAKRO-producten en de goedkoopste benzine in Delft. Een ander groot voordeel is, dat je bij MAKRO Delft alles voor ondernemers onder één dak vindt, zodat ondernemers tijdswinst kunnen boeken. “Ook zijn we continu bezig om professionaliteit en klantgerichtheid verder uit te bouwen”, aldus Idenburg.

Idenburg Car Solutions   MAKRO Delft
Schieweg 81     Schieweg 104
(015) 257 16 70    (015)  270 08 00
www.idenburgcarsolutions.nl  www.makro.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12