Afbeelding

AA Autoservice: voor alle soorten onderhoud aan uw auto

autonieuws

Editie: Week 10, Jaargang 21 |

AA Autoservice: voor alle soorten onderhoud aan uw auto

DELFT – AA Autoservice is een universeel autobedrijf dat sinds twintig jaar bestaat. Eerst was het bedrijf van Marco Schapers in de Industriestraat gevestigd, toen verhuisde het naar de Zweth en nu is het al weer een aantal jaren in een pand aan de Cyclotronweg gehuisvest.
Bij AA Autoservice kun je terecht voor alle soorten onderhoud aan de auto. Een grote beurt voor een bedrag van 250 euro. Een kleine beurt kost 75 euro. Daarnaast kan de auto bijvoorbeeld worden uitgelezen en ook doet AA Autoservice een heleboel APK’s. “Dat vinden de mensen wel prettig”, zegt Marco. “Bij ons is het niet zo als bij andere bedrijven, waar alleen nieuwe auto’s verkocht worden. “Wij zijn niet zo verkoperig. We willen voor de klant ons best doen om zijn auto weer als nieuw te maken. Overigens kunnen we ook een heleboel tweedehands onderdelen leveren.”
Bij AA Autoservice zijn er vier bruggen. Eén daarvan wordt altijd vrij gehouden voor de keuringen, zodat die veelvuldig kunnen plaats vinden. “Bij ons is het APK terwijl je wacht indien gewenst”, zegt Marco. “In overleg is er bovendien altijd vervangend vervoer beschikbaar.”
Bij het bedrijf is er een grote capaciteit voor winter- en zomerbanden. De opslag en de bandenwissels vinden altijd plaats in eigen beheer. Daarnaast zijn er ook een heleboel banden te koop, in heel veel verschillende soorten en maten. “We hebben een groot klantenbestand”, zegt Marco. “Voor de werkzaamheden betalen de klanten niet de hoofdprijs. Het is altijd goed te betalen. Het is tegenwoordig wel moeilijk om je te onderscheiden van de rest. Iedereen kent het kunstje inmiddels wel. Als bedrijf doen we dan ook altijd ons uiterste best, zodat de klanten toch voor ons blijven kiezen.”
Breng een bezoek aan de werkplaats van AA Autoservice en ervaar het vakmanschap en de voortreffelijke dienstverlening.

AA Autoservice
Cyclotronweg 19-21
(015) 3807722
www.aaautoservice.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12