Afbeelding

EDA de Heus: 'Uw mobiliteit is onze prioriteit'

autonieuws

Editie: Week 27, Jaargang 22 |

DELFT – Bosch Car Service EDA de Heus is een universeel autobedrijf. Voor dit bedrijf geldt, dat de mobiliteit van de klanten de hoogste prioriteit heeft. “Het hele traject rond een nieuwe auto kan door ons geregeld worden”, zegt Aad van Winden.

Zeer specifiek wil EDA de Heus het hebben over de mogelijkheid van een zoekopdracht. Bent u op zoek naar een bepaald merk en type auto? Dan kunt u dit bedrijf de opdracht geven voor u op zoek te gaan. Wordt de gewenste auto gevonden, dan wordt die eerst helemaal gecontroleerd en binnenste buiten gekeerd. De auto die via een zoekopdracht wordt gekocht, wordt dan ook altijd inclusief BOVAG-garantie verkocht. Vertel het merk, het model, het type en de kleur die u voor ogen heeft en welke leeftijd, prijsklasse, kilometerstand en brandstof uw voorkeur heeft en EDA de Heus gaat voor u op zoek. “Hebben we de auto gevonden die u absoluut wilt hebben? Dan keuren we ’m goed, voordat we ’m goedkeuren. Daarna kopen wij ’m voor u, geven we de auto een servicebeurt en geven we u er garantie op. Zodat u verzekerd bent van een geweldige auto en zorgeloos rijplezier”, aldus Aad van Winden.
Buiten de aanschaf van een auto, kan de klant hier terecht voor uiteenlopende andere diensten. Hierbij valt te denken aan reparatie, onderhoud of de glasservice via de GlasGarage Delft. Bij autoschade kan het bedrijf alles voor zijn rekening nemen, net zoals de afwikkeling. “Bij schades hebben we namelijk een rechtstreekse afwikkeling met de verzekeringsmaatschappijen”, legt Van Winden uit.
Bij EDA de Heus is er ook altijd de mogelijkheid van een huurauto. Vanaf 29 euro in de BTW kan de auto ingezet worden, 100 kilometer vrij rijden per dag. Er zijn afzonderlijke week- en weekendtarieven. Breng snel eens een bezoek aan EDA de Heus of kijk op de website voor alle denkbare diensten die het bedrijf kan leveren.

EDA de Heus

Schieweg 63
(015) 261 81 81
www.edaheus.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12