Afbeelding

Roots Autoservice gaat samenwerking aan met Bosch AutoCrew

autonieuws

Editie: Week 51, Jaargang 21 |

John Wesdorp runt al enkele jaren zelfstandig de werkplaats van Roots Autoservice en in 2014 wordt een samenwerking aangegaan met Bosch AutoCrew.

PIJNACKER – Roots Autoservice is bijna dertig jaar aan de Overgauwseweg 65 in Pijnacker gevestigd. Op 21-jarige leeftijd heeft Joop Wortelboer het bedrijf overgenomen van Piet van der Helm. Het bedrijf is al sinds jaar en dag gespecialiseerd in gebruikte auto’s en het repareren en onderhouden van alle merken auto’s.

De techniek en elektronica is in de laatste vijf jaar snel veranderd. Dat is echter helemaal niet erg. De eerste man in de werkplaats John Wesdorp is namelijk zeer kundig in het oplossen van al uw autoproblemen. Hij is de laatste zestien jaar door Joop Wortelboer dan ook volledig opgeleid in alle facetten van een universeel autobedrijf. Hij runt al enkele jaren zelfstandig de werkplaats van Roots Autoservice. “In het jaar 2014 wordt met Bosch AutoCrew een samenwerking aangegaan”, zegt Wortelboer. “Dit is een onderdeel van het bekende Bosch Car Service concept.”
Het concept Bosch AutoCrew is meer gericht op de klant en de auto, waarbij de klant altijd op de eerste plaats komt. Het grote technische voordeel is, dat met de Bosch AutoCrew alle Bosch-kennis kan worden aangesproken. Zo kunnen vooral elektronische en technische problemen worden opgelost. Door Bosch worden ook techniekcursussen gegeven en in de werkplaats wordt de modernste testapparatuur ter beschikking gesteld. John Wesdorp van Roots Autoservice en Bosch AutoCrew gaan er voor in 2014. “We willen er graag alles aan doen om uw auto weer helemaal in topvorm te krijgen en te houden”, zegt Wortelboer. “Wij wensen al onze klanten en toekomstige klanten dan ook een gelukkig kerstfeest en een blij 2014 Autojaar toe.”
Het belangrijkste nog even kort samengevat: AutoCrew is een werkplaatsformule van Bosch, die staat voor kwaliteit. Alle automerken zijn welkom en u kunt er terecht voor APK-keuringen, regulier onderhoud en seizoenscontroles. Het netwerk van AutoCrew staat elke dag voor u klaar en dat alles voor een betaalbare prijs!

 

Overgauwseweg 65
2641 ND Pijnacker
(015) 3693233
www.rootsautoservice.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12