Afbeelding

Wat mooi is moet mooi blijven

autonieuws

Editie: Week 15, Jaargang 23 |

Bij de Lente-aanbieding van CarSmile, onderdeel van Idenburg Car Solutions, krijgt uw auto een poetsbeurt voor slechts 99 euro.

DELFT – Als de zon lekker gaat schijnen, dan is het natuurlijk het leukste als je auto er helemaal spic en span uit ziet. De zon kan de auto pas echt goed laten glimmen, als de lak perfect bewerkt is. Dat kan al sinds meer dan twintig jaar bij CarSmile, onderdeel van Idenburg Car Solutions.

Speciaal omdat het mooie weer er aan lijkt te komen, heeft het bedrijf Idenburg Car Solutions een Lente-aanbieding. Hierbij krijgt u een volledige poetsbeurt voor uw auto voor slechts 99 euro. Het is een poetsbeurt aan zowel de binnen- als buitenzijde. Aan de buitenkant wordt met de hand beschermwax aangebracht en de binnenkant wordt helemaal schoongemaakt. “Normaal gesproken kost zo'n behandeling van de auto wel 165 euro”, weet bedrijfsleider Erik Idenburg te vertellen. “Bij deze Lente-aanbieding betaalt u slechts 99 euro.”
Dus nog één keer op een rijtje. De Lente-aanbieding betreft een poetsprogramma voor uw auto bestaande uit auto handmatig wassen, velgen reinigen, auto handmatig droog zemen, ramen reinigen aan binnen- en buitenzijde, interieur stofzuigen, banden zwart maken, showroomwax aanbrengen. “Dit bedrijf is al jaren lang een begrip in de poetswereld”, vertelt Idenburg. “Het  timmert op dit gebied al jaren lang aan de weg en dat werpt zijn vruchten af. Andere onderdelen van het bedrijf zijn in de loop der jaren ook flink gegroeid. Met deze Lente-aanbieding willen we echt weer even terug naar waar we begonnen zijn: back to basic. Laten zien waar je goed in bent, want wat mooi is moet mooi blijven.”
De medewerkers van CarSmile en de andere bedrijfsonderdelen van Idenburg Car Solutions hebben dus echt de zomer al in hun bol. En u kunt daarvan profiteren, want de auto kan weer mooi de zomer in. Voor een leuke en zonnige prijs zal uw auto weer glimmen als nooit tevoren!

Idenburg Car Solutions

Schieweg 81
(015) 257 16 70
www.idenburgcarsolutions.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12