Volop zomervoordeel op Ford-modellen bij Ardea Auto

autonieuws

Het team van Ardea Auto vertelt u graag meer over de zomeracties bij de Ford-dealer.

DELFT – Bij Ford-dealer Ardea Auto is nu de Mondeo in een Limited Edition verkrijgbaar. De uitvoering is zowel als vijfdeurs als in een wagon-versie leverbaar. Er is verder keuze uit een benzine- en een dieselmotor.

De Mondeo Limited Edition is rijk uitgerust, met onder andere een navigatiesysteem met kleurendisplay, parkeersensoren voor en achter en bluetooth. “Deze uitvoering is in tientallen kleuren leverbaar”, zegt verkoopleider Peter van der Sar. “Het is wel zaak om er snel bij te zijn, want op is op. Wie snel langs komt, kan de kleur kiezen die hij het liefst heeft.” 

Bij de benzine-uitvoering is er een prijsvoordeel op de Mondeo Limited van 5.225 euro. Voor de diesel-uitvoering is dat 6.075 euro. “Voor de zakelijke rijder is er ook bijtellingsvoordeel”, aldus Van der Sar. “Een soortgelijke actie is er voor de C-Max. Ook dat model is straks als Limited Edition verkrijgbaar. De C-Max is dan uitgevoerd met hetzelfde pakket als de Mondeo en heeft daarmee een voordeel van 5.000 euro.”
De nieuwe Ford Fiesta is een absolute verkoophit bij Ardea Auto. Van de auto worden er per maand 25 verkocht. Ook van dit model is er een speciale editie: de Limited Cool & Sound. De auto is uitgerust met onder andere een airco, elektrische ramen en spiegels, centrale deurvergrendeling en radio met bediening aan het stuur. “Normaal zou de prijs uitkomen op 13.600 euro”, zegt Van der Sar. “Met kortingen, Slooppremie en Ecopremie is de vanafprijs bij ons 9.995 euro. Informeer in de showroom naar de voorwaarden.” 

Het kan niet op deze zomer bij Ardea Auto. Ook de kopers van een Focus Wagon hebben voordeel. Dat model is momenteel namelijk verkrijgbaar vanaf 19.990 euro. Breng dus zeker een bezoek. 


Ardea Auto
Vulcanusweg 281
Telefoon: (015) - 251 68 88
www.ardeaauto.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12