Afbeelding

Feestje bij Lijm & Cultuur gaat ook komende week verder

cultuur

Editie: Week 23, Jaargang 20 |

DELFT - De eerste week Chaos Masala bij Lijm & Cultuur was een feestje. De keukenbrigade had de smaak al – letterlijk - goed te pakken.

De gasten genoten in de heerlijke atmosfeer met volle teugen van de culinaire kunsten van Jannie Munk en haar team. Menigeen keek vorige week bovendien met plezier naar Op Hoop van Zegen, gespeeld door Dario Fo. Ook de komende tijd is bij Lijm & Cultuur nog van alles te beleven. Komende vrijdag staat er voor de cultuurliefhebbers een intrigerende stem- en zangproductie op het programma: Strange Vibes door VOISZ. VOISZ (foto) is een groep van zestien ervaren zangers die de grenzen opzoekt van de lichte vocale muziek. Elk project is helemaal anders dan het vorige en interacties met andere kunstvormen worden niet geschuwd.

In de voorstelling Strange Vibes gaan de zangers van VOISZ terug naar hun basis: de stem. Beleef het experiment op vrijdag 8 juni vanaf 21.00 uur tussen de rauwe muren van de industriële panden van Lijm & Cultuur. Vrijheid, blijheid is het devies bij Chaos Masala. U kunt komen eten of alleen komen voor de voorstellingen, maar u kunt het natuurlijk ook combineren. Kijk voor meer informatie en het reserveren van het restaurant en voorstellingen op de website www.chaosaandeschie.nl of bel naar telefoonnummer 015 - 262 94 00. Kaarten voor Strange Vibes kosten 20 euro en 15 euro voor CJP-pashouders. Een Chaosarrangement, dat een diner en een voorstelling omvat, kost 45 euro.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12