Afbeelding

Mini Concert talentvolle zangeressen

cultuur

Editie: Week 26, Jaargang 23 |

DELFT – Het is de organisatie van de Delft op Zondag Mini Concerten weer gelukt om een paar veelbelovende talenten te strikken voor een optreden op zondag 5 juli in het Hampshire Hotel Delft Centre.

Vivian Tarmidi bijt om 14.30 uur het spits af, samen met haar gitarist Eric van der Burgh. Vivian komt uit een familie waarin muziek van generatie op generatie wordt doorgegeven. Muziek zit dan ook in haar bloed en zingen is haar grote passie. Soul, R&B en Pop is helemaal haar ding en geen noot is haar te hoog. Misschien heb je haar afgelopen jaar wel gezien in The Voice Of Holland, waarbij ze aansloot bij Team Ilse. Ze treedt echter al jaren op en staat nu op veel verschillende podia te schitteren met haar band Sevenation. Zondag 5 juli geeft zij haar eerste geheel akoestische soloconcertje en zal zij haar favoriete nummers laten horen.

Angie White
Om 16.30 uur is het de beurt aan singer-songwriter Angie White. Angie wist op jonge leeftijd dat ze wilde zingen en dansen. Ze begon op 6-jarige leeftijd met allround dansen waarna ze haar opleiding vervolgde op Het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en Codarts in Rotterdam. Dansen was voor haar niet hetzelfde als zingen, dus besloot ze haar hart te volgen en te gaan voor een zangcarrière. Ze deed mee aan verschillende talentenjachten zoals X-factor in 2013 en The Voice Of Holland in oktober 2014. Angie heeft ook haar eigen band, die bestaat uit zeer getalenteerde musici in wisselende formaties.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12