Afbeelding

Rock me Amadeus zingt de wereld rond

cultuur

Editie: Week 25, Jaargang 22 |

Rock Me Amadeus

DELFT – Het koor Rock me Amadeus verzorgt op zondag 29 juni het concert ‘Rock around the World’ in de Lutherse kerk aan het Noordeinde 4 in Delft.

Vanaf 15.30 uur zingt het koor, met medewerking van diverse instrumentalisten, een afwisselende mix van pop- en wereldmuziek. Sinds 2005 is Rock me Amadeus een hecht gezelschap dat vanuit De VAK, onder koorleiding van Michel Poels, fraaie muzikale prestaties neerzet. Door benefietconcerten, een verzorgingshuizentournee en een jaarlijks concert in de Lutherse kerk heeft het koor inmiddels een behoorlijk publiek opgebouwd. Een speciale plaats in het programma van zondag 29 juni is er voor ‘Himalaya’, een door Willem Rosehoudt speciaal voor Rock me Amadeus gecomponeerd stuk, gebaseerd op muziek uit Tibet. Het zevenkoppige vrouwenensemble Amazon Dots is met eigen repertoire te gast. Kaarten voor het concert à 5 euro zijn te koop bij De VAK, centrum voor de kunsten, aan het Westvest 9 in Delft of voorafgaand aan het optreden aan de zaal.

Gezocht
Rock me Amadeus heeft komend seizoen plaats voor een tenor en een (bas)-bariton. Wie daarin geïnteresseerd is, moet zeker komen luisteren op zondag 29 juni. Contact opnemen met Michel Poels kan ook via vak@delft.nl. Notenlezen is gewenst, maar niet noodzakelijk. Het koor repeteert op maandagavond.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12