Afbeelding

Micha Wertheim seizoensopener De Veste

cultuur

Editie: Week 26, Jaargang 23 |

Micha Wertheim. (foto: Clemens Rikken)

DELFT – Cabaretier Micha Wertheim opent het nieuwe theaterseizoen bij Theater de Veste op vrijdag 4 september met zijn voorstelling 'Micha Wertheim Voor Zichzelf'.

Hoewel Micha Wertheim het zat is om het iedereen naar de zin te maken (vraag maar aan de Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties, wier nominatie voor de cabaretprijs Poelifinario hij onlangs verwierp), maakt hij naar Delft een speciaal gebaar. Als voorbereiding op het fameuze Theaterfestival 2015 in Amsterdam, waar hij met zijn voorstelling is toegevoegd als 'special event', heeft hij Theater de Veste uitgekozen om zijn show nog één keer op te voeren.
Voor Theater de Veste het winnende lot uit de loterij, om deze met sterren bejubelde voorstelling als seizoensopener te kunnen presenteren. Menselijke gemakzucht, scoringsdrift en veeleisendheid worden het mikpunt van deze prikkelende theateravond die 4 september om 20.15 uur begint. Voorafgaand om 19.30 uur kunt u samen met Theater de Veste het glas heffen om deze feestelijke opening compleet te maken. Kaarten kosten 18,50 euro per persoon; zie www.theaterdeveste.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12