Afbeelding

Westerpop maakt programma bekend met Pinksteren

cultuur

Sir James won vorig jaar de Peter Tetteroo Bokaal en geeft op maandag 28 mei vanaf 15.30 uur een optreden in Speakers.

DELFT - Westerpop maakt traditioneel de line-up voor het gratis toegankelijke festival bekend op Tweede Pinksterdag. Dat gebeurt ook dit jaar.

Op deze maandag 28 mei worden in Speakers aan de Burgwal 45 in Delft, voorafgaand aan de bekendmaking van het programma, concerten gegeven door de winnaar van de Peter Tetteroo Bokaal 2011 Sir James en de landelijk bekende band Handsome Poets.

Tijdens de 23ste editie van Westerpop, op 24 en 25 augustus, zal een recordaantal acts en optredens te zien zijn. Door een andere opzet op vrijdagavond wordt er voor het eerst ook op de eerste dag van het festival gebruikgemaakt van twee podia. In totaal zullen 22 bands dat weekend in Delft hun opwachting maken.

Westerpop zet al jaren een aantrekkelijk aanbod neer met diverse stijlen. Het aanbod aan bands overstijgt ruimschoots de landsgrenzen. Ook dit jaar zal er naast lokaal, regionaal en landelijk aanbod ook een aantal internationale bands een show geven op Westerpop. Het festival wordt daarnaast gekenmerkt door straattheater, een festivalmarkt en afsluitend vuurwerk.

De zaal gaat maandag 28 mei om 15.00 uur open. Het optreden van Sir James begint om 15.30, om 16.30 uur begint het optreden van Handsome Poets. Om 18.00 uur wordt het programma voor de komende editie van Westerpop bekendgemaakt. De toegang is deze middag gratis. Om 18.15 uur verschijnt dit ook op de website www.westerpop.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12