Afbeelding

Huis te koop: Hendrick de Keyserweg 41, Delft

onroerend goed

Editie: Week 11, Jaargang 21 |

Leuke starterswoning in groene en ruim opgezette wijk
DELFT – Floor Bekker en Ilona de Winter zijn zeven jaar geleden in dit ruime, moderne huis komen wonen. Ze gingen samenwonen en dit vonden ze een perfecte woning voor starters. Inmiddels hebben ze er ook een dochtertje Tess bij en met z’n drieën is het heel comfortabel wonen. “Je zit hier dicht bij de binnenstad”, zegt Floor. “Dat was voor ons een belangrijke reden om voor dit huis te kiezen.”

De woning maakt deel uit van een kleurrijk complex in een leuke, groene en ruim opgezette wijk vlakbij het centrum van Delft. Ze zijn de eerste bewoners en trokken destijds dus in een volledig nieuwe woning. “Zelf zijn we niet zo’n klussers, maar we hebben de woning wel helemaal modern kunnen laten inrichten”, zegt hij. “Dat is natuurlijk het grote voordeel van nieuwbouw.”
De woonkamer is 5.15 bij 7.30/4.60 meter en is voorzien van een mooie laminaatvloer. De wanden hebben een spachtelputz wandafwerking. De kamer is goed in te delen in een zit- en eetgedeelte. “Wij hebben de eettafel in het midden van de kamer gezet”, zegt Ilona. “In het verlengde van de open keuken. Het is een opvallend diep huis en dat zou je aan de buitenkant niet zeggen.”
Die keuken bevindt zich aan de voorzijde en is zeer ruim en praktisch ingericht. Met afmetingen van 3.00 bij 3.73 meter heb je hier alle ruimte. De keuken is voorzien van een vaatwasser, een oven en een kookplaat. Een deur biedt toegang tot het zonnige voorterras van 5.30 bij 2.60 meter. Hier kun je in de zomer praktisch tot zonsondergang van de zon genieten. “Als het echt te warm wordt, dan kun je ook lekker in het tuintje aan de achterkant gaan zitten”, zegt Floor. “Hier heb je een leuk groen uitzicht. De tuin grenst aan een ecologische zone en van de snelweg daarachter heb je totaal geen geluidsoverlast.”
Op de eerste verdieping is er aan de voorzijde een ruime slaapkamer van 2.98 bij 5.15 meter met een Frans balkon en een zijkamer van 2.10 bij 3.47 meter. Deze kamer is door Floor en Ilona in gebruik als aparte kledingkamer, maar zou ook prima kunnen dienen als derde slaapkamer. Aan de achterzijde is een ruime slaapkamer van 2.98 bij 4.34 meter. De tussengelegen, volledig betegelde badkamer is voorzien van een douchecabine met een thermostaatkraan, een tweede toilet en een wastafel. “Daarnaast hebben we nog een zeer ruime bergkamer, waar de aansluiting voor de wasmachine en de droger zich bevinden, evenals de CV-ketel en de warmte-terug-win-installatie.”
De woning is volledig geïsoleerd en is voorzien van hang- en sluitwerk met het Politiekeurmerk Veilig Wonen. In het gebouw is er een aparte fietsenberging. Aan de voorzijde is er voldoende parkeergelegenheid en kijk je uit op een broedend ooievaarspaartje. De woning bevindt zich op loopafstand van recreatiegebied Delftse Hout èn de gezellige binnenstad van Delft. De uitvalswegen richting Den Haag en Rotterdam zijn snel te bereiken.

Deze woning is op zaterdag 6 april te bezichtigen tijdens de Open Huizen Dag. Iedereen is van harte welkom. De vraagprijs voor deze woning is € 225.000 k.k. Geïnteresseerd in deze woning? Voor meer informatie: Bergklis.nl De Ware Makelaar, (015) 2132441 of www.bergklis.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12