Afbeelding

Huis te koop: Jacoba van Beierenlaan 133, Delft

onroerend goed

Editie: Week 1, Jaargang 21 |

DELFT – Kiran en Ranjena Sanchit wonen nu dik zes jaar in deze fraaie hoekmaisonnette. Toen ze er net kwamen wonen studeerde zij in Rotterdam en werkte haar man daar net. Delft was voor hen dus een uitstekende woonlocatie. “We hebben deze stad altijd heel leuk gevonden”, zegt Ranjena. “Het is een beetje Amsterdam in het klein. Nu zijn we een beetje uit het appartement gegroeid, maar we hebben er wel altijd met heel veel plezier gewoond.”

Een grotere woning met een tuin is de belangrijkste reden om te gaan verhuizen. Ook zijn ze op zoek naar een andere stad die dichterbij hun nieuwe werkomgeving gelegen is. Nog niet zo heel lang geleden is de maisonnette-woning gerestyled. De woning heeft bijvoorbeeld een heel nieuwe eiken parketvloer gekregen en tevens zijn de muren opnieuw geverfd. Een deel van de woonkamer is voorzien van sierwandtegels en dat geeft de kamer iets warms. “Verder hebben we het huis netter afgewerkt, zodat de woning voor eventuele nieuwe bewoners instapklaar is”, zegt Ranjena. “De hele woning is daarnaast altijd heel goed onderhouden.”

De woning bevindt zich op de eerste verdieping van een aansprekend gebouw. Bij binnenkomst loop je via een trap naar beneden de woonkamer in. De kamer is zo ingedeeld, dat je een open-keuken-effect krijgt. De lichte woonkamer is 5.50 bij 3.45 meter. De nette open keuken is 1.85 bij 3.10 meter. Vanuit de keuken heb je toegang tot een balkon op het zuidwesten. “Via een half trapje naar beneden kom je op de andere woonlaag”, zegt Kiran. “Dan kom je op de overloop, van waar je de twee ruime slaapkamers, badkamer en het toilet kunt betreden.” De twee slaapkamers zijn allebei 2.70 bij 4.05 meter. Eén van de kamers heeft toegang tot een klein achterbalkon. De nette badkamer is netjes onderhouden en heeft onder andere een douchecabine. De wasmachineaansluiting bevindt zich in een ruimte op de overloop. Er is een apart toilet met een fonteintje. Het is heerlijk rustig wonen in dit centraal gelegen appartement, waarbij je door het split level karakter altijd het idee hebt ruim te wonen.

Op de begane grond is er een moderne afgesloten centrale hal met (video)belsysteem en brievenbussen en twee liften naar de eerste woonlaag. Hier is een eigen entree. In de onderbouw is er verder een inpandige eigen (fietsen)berging. Het complex is gezien het unieke karakter en de ligging opgenomen in de lijst gemeentelijke monumenten. De woning bevindt zich op loopafstand van het Centraal Station en de historische binnenstad van Delft. Bovendien is het voor de deur gratis parkeren.

De koopsom is nu extra verlaagd en bedraagt voor de snelle beslisser 135.000 k.k.

Geïnteresseerd in deze woning? Voor meer informatie: V&W Makelaars, (015) 2142909 of www.vwmakelaars.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12