Afbeelding

Huis te koop: Raad van Europalaan 7, Delft

onroerend goed

Editie: Week 6, Jaargang 21 |

DELFT – Annemieke de Vroed en haar man Frank hebben de afgelopen elf jaar met veel plezier in dit vijfkamer herenhuis gewoond. Ook de kinderen Mariska en Koen hebben het erg naar hun zin gehad. “Het is ons hier heerlijk bevallen”, zegt Annemieke. “Het is heel ruim, heeft een lichte woonkamer, met zowel aan de voor- als achterkant een terras.”

Annemieke en haar gezin willen nu wat kleiner gaan wonen. Dit huis verlaten zal toch wel moeilijk zijn, want het biedt eigenlijk alleen maar voordelen. Het herenhuis is van het type drive-in-woning, dus met een garage onder het huis. Die hebben Annemieke en Frank echter ingedeeld als een zeer ruime berging van wel 28 vierkante meter. De ruimte daarachter is ingericht als een slaapkamer, die 23 vierkante meter is. “We hebben bij deze kamer een douche en een wastafelmeubel laten plaatsen”, zegt Annemieke. “De tuin is zowel via de slaapkamer als via deze badkamerruimte te betreden. Ook via een trap vanuit de keuken op de eerste verdieping.” Het is een fraai aangelegde, onderhoudsvriendelijke tuin van 12 meter diep. Er is een aparte houten berging en er is ook een jacuzzi. “Juist als het wat kouder is, is het heerlijk om daar in te zitten”, zegt ze. “De tuin is ingericht met Italiaans marmer en voor een deel kunstgras. Het ziet er allemaal strak uit en je hoeft er niet veel in te werken.”

In de tuin kun je via een trap op het terras op de eerste verdieping komen. Het terras is 7 meter breed en 2,5 meter diep en heeft een deur naar de keuken. Die is modern vormgegeven en is in totaal 11 vierkante meter. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een vaatwasser, een koelkast, een magnetron/oven, een inbouw koffiemachine, een cooker, een vijfpits inductiekookplaat, een vriezer en een close-in-boiler. Het is een halfopen keuken. “Hierdoor heb je wel contact met de mensen in de woonkamer, maar is de keuken niet zo in het zicht”, zegt Annemieke.

De woonkamer is 49 vierkante meter. Aan de voorzijde is ook een terras, waar je heerlijk van de zon kunt genieten. “Met twee terrassen kun je dus altijd de zon of de schaduw opzoeken”, zegt Annemieke. “De grote ramen maken de kamer heel licht.”

Op de tweede verdieping is er een royale voorslaapkamer van 14 vierkante meter. De achterslaapkamer heeft ook die afmetingen. Daarnaast is er een werkkamer, een voormalige slaapkamer, die 10 vierkante meter is. Deze heeft een vaste kast en een bergkast met de opstelplaats voor de CV-combiketel. De tweede badkamer is voorzien van een douche, een tweede toilet, een bad en een wastafel. De woning heeft overal dubbel glas en is voorzien van sierpleister en horren. Er zijn twee parkeerplaatsen aan de voorzijde op eigen terrein. “Het is een gezellige straat, zonder doorlopend verkeer”, zegt ze. “Het is een rustige buurt, dus kinderen kunnen makkelijk op straat spelen. Of in het speeltuintje hier vlak bij. Hier direct achter is er een winkelcentrum en er zijn diverse scholen in de buurt.”

Op korte afstand treft u bovendien openbaar vervoerverbindingen (tram, bus en trein) en de uitvalswegen A4, A12 en A13.

De vraagprijs voor deze woning is 379.500 k.k. Geïnteresseerd in deze woning? Voor meer informatie: Roepman Makelaardij, (015) 2134134 of www.roepman.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12