Afbeelding

Vastgoedmakelaar 4-Freedom opent kantoor in Delft

onroerend goed

Editie: Week 6, Jaargang 21 |

Het team van Vastgoedmakelaar 4-Freedom.

DELFT – Vastgoedmakelaar 4-Freedom heeft al vele vestigingen in Nederland en opent per 1 maart a.s. ook een kantoor in Delft. 4-Freedom gaat het pand aan de Oude Delft 201 betrekken.

4-Freedom is gespecialiseerd in beleggingspanden, veelal kamerverhuur en studentenhuizen.

Het richt zich op particuliere investeerders en vastgoedbeleggers. Schakelt u 4-Freedom in, dan kiest u voor efficiëntie, optimaal rendement, maximale zekerheid en gemak. Het makelaarskantoor biedt een totaalpakket aan diensten.

De aankoopmakelaar van 4-Freedom zoekt een beleggingspand dat past bij uw profiel. Vervolgens bespaart hij u veel geld bij de onderhandelingen. 4-Freedom kent de gemeentelijke wet- en regelgeving en weet welke vergunningen u in diverse situaties en verschillende steden nodig heeft. Denk maar eens aan een huisvestingsvergunning, een kamerverhuurvergunning, een omzettingsvergunning en/of een onttrekkingsvergunning. En hoe zit het met de brandveiligheid? 4-Freedom helpt u, als beginnende investeerder graag op weg. Eigen geld inbrengen? Of een volledige financiering? Er is meer mogelijk dan u denkt. Zeker als u een tweede huis koopt als investering. De financieel adviseur neemt samen met u uw persoonlijke situatie door. Bij welke bank moet u met deze plannen wél zijn en bij welke niet? U wilt een optimale financiering tegen de laagst mogelijke rente.

4-Freedom heeft een netwerk van betaalbare en betrouwbare aannemers die ervaring hebben met het verbouwen van panden tot leuke en veilige studentenhuizen. In de database staan meer dan vijfduizend zoekende huurders, geselecteerd en gescreend. In overleg met u worden alle bijbehorende huurcontracten geregeld. U kunt het complete beheer van uw pand met een doorlopend beheercontract aan 4-Freedom overlaten. Het debiteurenbeheer kan 4-Freedom ook voor zijn rekening nemen. In het pand aan de Oude Delft 201, op de schitterende A1 locatie, is per 1 maart a.s. ook woonruimte te huur. Er zijn zeventien woonunits gerealiseerd, waarvan vijf zelfstandige appartementen en twaalf woonunits met gemeenschappelijke voorzieningen. Wilt u in aanmerking komen voor deze units? Kijk dan voor meer informatie op www.4-freedom.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12