Afbeelding

IJsvogelhof in Rijswijk: zestien scherp geprijsde klassieke herenhuizen

onroerend goed

Editie: Week 5, Jaargang 21 |

Jeroen Hogetoorn en Yvonne Hoebée vertellen u alles over het nieuwbouwproject IJsvogelhof aan de Broekmolenweg.

RIJSWIJK – IJsvogelhof is een nieuwbouwproject nèt in Rijswijk op de grens met Delft, bestaande uit zestien moderne herenhuizen met een klassieke vormgeving. Het betreft een invullocatie op de Broekmolenweg, waar voorheen kantoren hebben gestaan. Dit gebied is erg Delft gericht. In maximaal tien minuten ben je van hieruit op de Markt in Delft. Belangstellenden kunnen op zaterdag 9 februari a.s. naar een informatiedag komen. Deze duurt van 11.00 tot 13.00 uur. De makelaars Lisette Beurskens en Yvonne Hoebée van Van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars geven u die dag graag meer informatie. “De woningen zijn echt scherp geprijsd”, zegt makelaar Jeroen Hogetoorn. “Er wordt duidelijk rekening gehouden met het prijsniveau van vandaag. Alle woningen worden compleet geleverd met keuken en badkamer. Koopsommen vanaf 289.000 euro.”

Van de zestien herenhuizen in het project IJsvogelhof zijn er drie huizen met een garage. Dit zijn grote types op ca. 223 vierkante meter grond en een koopsom vanaf 345.000 euro. “Het is een kleinschalig project, met een knipoog naar de jaren dertig”, zegt makelaar Yvonne Hoebée. “Sommige woningen beschikken over een hele diepe tuin. Alle tuinen zijn op het zuiden of westen georiënteerd, dus hebben een goede zonligging.”

Het project is gesitueerd vlakbij de Schie. Een stukje lopen en je hebt een prachtig uitzicht over het water. Openbaar vervoervoorzieningen zijn dichtbij. Zijn de koopsommen voor u net niet haalbaar? Als eerste in de regio Delft kan hier ook gekocht worden op basis van Duokoop. De Duokoop-regeling biedt u de mogelijkheid de woning te kopen zonder de grond. Hierdoor profiteert u nu van een lagere koopprijs en komt uw maandelijkse betaling van de woningfinanciering lager uit. Voor het gebruik van de grond betaalt u een maandelijkse vergoeding, erfpachtcanon, over de grondwaarde. Deze vergoeding is fiscaal aftrekbaar.

Meer informatie hierover kunt u via de verkopend makelaar of www.duokoop.nl verkrijgen. Kom zaterdag 9 februari naar de informatiedag van 11.00 tot 13.00 uur.
Informatie via Van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars, (015) 2125288 of www.vansilfhout.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12