Afbeelding

Huis te koop: Staalweg 8, Delft

onroerend goed

Editie: Week 7, Jaargang 21 |

DELFT – Dennis Meijer en Saskia Hoogvelt wonen sinds 2006 in dit prachtig afgewerkte driekamer appartement op de begane grond. Ze zijn de eerste bewoners en hebben het appartement dus helemaal naar hun eigen smaak kunnen inrichten. De inrichting waarvoor ze gekozen hebben is modern. “Als een huis casco opgeleverd wordt, dan kun je het helemaal naar je eigen hand zetten”, zegt Dennis.

Het wonen in dit appartement is hen heel goed bevallen. Ze hebben ook een dochtertje Anouk en een tweede kind is op komst. Dat is ook de reden om te verhuizen. Ze willen een iets grotere woning, waar je met z’n vieren comfortabel kunt wonen. Het liefst blijven ze in Delft en omstreken wonen. Saskia werkt in Rotterdam en Dennis werkt in Den Haag. Je woont hier ideaal, niet ver van de snelwegen vandaan. Van geluidsoverlast is overigens geen sprake, want overal is er extra dik dubbel glas, het zogenaamde HR++ glas.”

De woonkamer is 4.70 bij 8.70 meter. Dat is opvallend groot voor een appartement. “Het heeft een lekker ruime opzet”, zegt Saskia. “Wij hebben er voor gekozen om de eettafel in het midden van de woonkamer te zetten. We houden namelijk van lekker eten om vervolgens gezellig te natafelen”

Er is een open keuken met een opvallende T-opstelling. Deze is voorzien van een combi-oven, een koel-vriescombinatie, een vaatwasser, een vijf-pits gaskookplaat met afzuigkap. Door deze opstelling verlies je zo min mogelijk van het woonoppervlak. Vanuit de woonkamer kun je via de openslaande deuren naar de tuin. Dit is een zonnige tuin op het zuidwesten van circa 8 meter diep. Er is een achterom aanwezig. “In de zomer heb je daar van ’s middags tot ’s avonds volop de zon”, zegt Dennis. “Het is heerlijk om daar na je werk te zitten.” Het appartement bestaat verder uit twee ruime slaapkamers aan de voorzijde van respectievelijk 2.41 bij 4.22 meter en 3.07 bij 4.89 meter. De moderne badkamer is 2.40 bij 2.55 meter en die is voorzien van een inloopdouche en een wastafel. “Door de hoge plafonds van 2.60 meter oogt het overal heel ruim”, zegt Saskia. “De kamers hebben hoge ramen, zodat er veel zonlicht naar binnen schijnt.” Er is verder een inpandige berging met de opstelplaats voor de CV-combiketel, de WTW-unit en de wasmachineaansluiting. Verder is er nog een tweede inpandige berging. Er is een modern toilet met een vrij hangend closet en een fonteintje. De woning is geheel geïsoleerd en zeer energiezuinig. “We hebben veel contact met andere bewoners in het complex”, zegt Saskia. “Iedereen staat altijd wel voor elkaar klaar.”

Het complex bevindt zich aan de rand van Delft. Recreatiegebied Delftse Hout en het centrum van Delft liggen op loopafstand. Er is veel gratis parkeergelegenheid. Let op: snelle oplevering is mogelijk en ook ‘woningruil’ van een ééngezinswoning in Delft en omgeving is bespreekbaar.

De vraagprijs voor deze woning is 215.000 k.k. Geïnteresseerd in deze woning?
Voor meer informatie: Van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars,

(015) 2125288 of www.vansilfhout.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12