Naomi en Matthijs zijn genoodzaakt om per 6 april hun openingstijden aan te passen. (Foto: Koos Bommelé)
Naomi en Matthijs zijn genoodzaakt om per 6 april hun openingstijden aan te passen. (Foto: Koos Bommelé)

Veranderingen bij Banketbakkerij Stoffer

Algemeen

DELFT - Al langere tijd is Banketbakkerij Stoffer bezig met het werven van personeel voor de zaterdagen. Helaas hebben ze tot op heden nog geen versterking kunnen vinden, wat betekent dat Naomi en Matthijs de keuze hebben gemaakt om hun openingstijden per zaterdag 6 april aan te passen.

De winkel zal vanaf zaterdag 6 april iedere zaterdag geopend zijn van 08.30 uur tot 13.00 uur. Voorheen was dit tot 16.00 uur, maar door nu tot 13.00 uur open te blijven zorgen Naomi en Matthijs ervoor dat ze de kwaliteit en het ambacht kunnen behouden die u als klant van ze gewend bent. Rondom feestdagen kunnen de openingstijden afwijken, houd hiervoor de website en social media goed in de gaten. Uiteraard hopen Naomi en Matthijs u ook tijdens de nieuwe openingstijden een waar feestje te mogen verkopen! Om de vroege vogels te verwelkomen tijdens de nieuwe openingstijden, is daarnaast de vroege vogel actie terug van weggeweest! Deze actie varieert in product, heeft een heerlijke actieprijs en is alleen geldig in de winkel. Ook is het niet mogelijk om de vroege vogel-taarten vooraf te bestellen en is de vroege vogel actie alleen verkrijgbaar op zaterdag tussen 08.30 uur en 10.30 uur.

Piggy spaarsysteem
Helaas stopt de banketbakkerij met het spaarsysteem Piggy. Naomi en Matthijs merken dat dit spaarsysteem niet langer past bij hun visie. Uiteraard stoppen ze niet direct en heeft u als klant nog even de tijd om de gespaarde punten in te wisselen! Punten sparen is mogelijk tot en met 31 mei 2024 en gespaarde punten kunnen tot 31 augustus 2024 ingewisseld worden. Hierna zullen de punten vervallen en kunnen ze niet meer ingewisseld worden. 

Voor meer informatie en voor de actuele openingstijden kunt u natuurlijk terecht op www.banketbakkerijstoffer.nl.