Afbeelding

Heerlijk dineren bij Matties in Tanthof!

Algemeen

DELFT - Sinds 2010 runnen de vrienden Marcel en Tinus met trots Restaurant Matties. Jarenlang in de binnenstad, maar in augustus zijn ze verhuisd naar een sfeervol nieuw pand aan de Dasstraat 34 in Tanthof.

De verhuizing heeft tal van voordelen met zich meegebracht, waarvan de gasten volop kunnen genieten. “Een daarvan is ons fijne terras, perfect voor diners en gezellige ontmoetingen. Parkeren is ook geen probleem meer, aangezien er ruime openbare parkeergelegenheid naast het restaurant beschikbaar is. Tevens zijn we goed bereikbaar met bus 64. “ Marcel en Tinus zijn verheugd te zien dat veel van hun vaste gasten hen zijn gevolgd naar de nieuwe locatie, terwijl ook nieuwe gezichten uit de wijk steeds vaker de weg naar Restaurant Matties weten te vinden.

Belangrijk nieuws voor gasten is dat per 1 maart de openingstijden veranderen. Het restaurant zal dan geopend zijn van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 17.00 uur. “We openen voortaan op de dinsdag, omdat het nu zo goed als onmogelijk is om dan lekker uiteten te gaan. Bijna alle goede restaurants zijn gesloten. Wij brengen daar verandering in.” Het is raadzaam om vooraf te reserveren, gezien het gebruik van verse producten. Ook een lunch is mogelijk op afspraak, vanaf 13.00 uur. 

Wat Matties echt onderscheidt, is de toewijding aan kwaliteit en service. “Hier worden gasten nog als individuen behandeld, met extraatjes zoals amuses en persoonlijke groeten uit de keuken.” Het restaurant werkt nauw samen met lokale ondernemers om de beste producten te leveren, van verse groenten tot hoogwaardig vlees en vis en een uitgebreide selectie wijnen, samengesteld door een ervaren sommelier. In tegenstelling tot wat veel andere restaurants tegenwoordig doen, biedt Matties de gerechten aan inclusief warme groenten, friet, gratin en sauzen. “Bij ons geen verborgen kosten die de rekening onverwachts laten oplopen.”

Kortom, een avond bij Restaurant Matties belooft een culinair avontuur te zijn, waar gasten worden verwend met uitstekende gerechten en ongeëvenaarde service. Reserveren is mogelijk via 015-2159837.