Afbeelding

Knippen, kleuren en permanenten bij Michéle Hair

Algemeen

Bij Michéle Hair op de Zuidpoldersingel 91 in Delfgauw voel je je snel op je gemak. Michéle Munsters, die een eigen kapperszaak onder haar huis runt, doet er namelijk alles aan om uw wensen te vervullen. Knippen, verven, permanenten; Michéle doet het allemaal!

Michéle Hair
In de kapsalon kun je terecht voor alle denkbare haarbehandelingen. Knippen, kleuren, krullen, en permanenten, alles is mogelijk. En natuurlijk kun je bij Michéle ook terecht voor een bijzonder kapsel voor speciale gelegenheden. Michéle volgt de trends op de voet en adviseert jou graag over wat goed bij jou past. Michéle Hair werkt alleen op afspraak. Voor een afspraak kun je bellen of appen naar 06-23388411. Kijk ook eens op de Facebookpagina Michéle Hair voor voor- en na-foto’s.

Nails &more by Romee
Niet alleen toe aan een fris kapsel, maar ook aan mooie nagels en wenkbrauwen? Dan kun je terecht op dezelfde locatie. Dochter Romee heeft namelijk een nagelstudio in hetzelfde pand: Nails & more by Romee. Hier kun je terecht voor acryl- en gelnagels met prachtige creaties, maar bijvoorbeeld ook voor het epileren, waxen en verven van je wenkbrauwen. Op Facebook (@nailsandmorebyromee) krijg je een voorproefje van de kunstwerkjes van Romee.