Bij het Wasmachinehuis worden allang niet meer alleen wasmachines verkocht.
Bij het Wasmachinehuis worden allang niet meer alleen wasmachines verkocht.

Wasmachinehuis bouwt alle witgoed in met eigen mensen

Algemeen

DELFT- Het Wasmachinehuis aan het Noordeinde 54 is al bijna 75 jaar een begrip in Delft en omstreken. De naam Wasmachinehuis dekt alleen al jaren niet meer de lading. Want zoals een hoop mensen weten, verkoopt het niet alleen wasmachines meer.

De afgelopen vijftig jaar is er een hoop veranderd op het gebied van huishoudelijke apparaten. Ga maar eens na hoeveel er in een gemiddeld huishouden staan. Voor al deze apparaten kun je bij het Wasmachinehuis terecht, voor vrijstaand en zeker ook inbouw .
Een deskundig team met jarenlange ervaring, helpt de mensen met het maken van de juiste keuze. Bij inbouw komen de medewerkers zelfs eerst even langs om de situatie te bekijken en in te meten, om vervolgens een passende en vrijblijvende offerte te maken.
De apparaten worden dan deskundig geïnstalleerd en aangesloten. Zo worden onnodige extra kosten voorkomen. Als er later problemen met het apparaat zijn, kun je ook weer bij het wasmachinehuis terecht. De kracht van het Wasmachinehuis is dan ook om altijd een goede service na te streven.

Monteur gezocht
Om die kracht te continueren is het Wasmachinehuis op zoek naar een goede service-monteur, die dan gedegen ingewerkt gaat worden. Vereisten voor een goede kandidaat zijn een technische achtergrond en service gericht met klanten om kunnen gaan.
Geïnteresseerden kunnen een mail sturen naar: info@wasmachinehuis.nl. Kom gerust eens langs in de showroom als je toe bent aan een nieuw apparaat en laat je inspireren door de nieuwste snufjes.
Ook leuk is om in het kleine museum te kijken naar onder andere de eerste houten wasmachine en te zien hoe de mensen 75 jaar geleden het huishouden deden.