Glashandel Zantman is al 80 jaar specialist op het gebied van glas. (Foto: PR)
Glashandel Zantman is al 80 jaar specialist op het gebied van glas. (Foto: PR) (Foto: )

Subsidieregeling voor isolatieglas

  advertenties

DELFT - Wist u dat u als huiseigenaar vanaf 2 september 2019 een subsidie aan kunt vragen voor het isoleren van uw woning? Deze subsidie geldt dus ook voor het isoleren van uw ramen.

De meeste warmte in uw woning verliest u via de ramen. Door het plaatsen van isolatieglas bespaart u 's winters op uw verwarmingskosten en in de zomer op de kosten voor uw airconditioning. U en uw portemonnee profiteren optimaal.

Isolatieglas
Standaard isolatieglas bestaat uit twee ruiten van enkel glas. De ruimte tussen de ramen, de spouw, is gevuld met lucht of met gas. Daarnaast bestaat er hogerendements glas (HR++ glas). Bij HR++ glas is op één zijde van het glas een dunne, warmte reflecterende coating aangebracht. Deze metaal coating laat zonnewarmte naar binnen en zorgt ervoor dat deze warmte in de ruimte blijft. Ook is bij HR++ glas de ruimte tussen de twee glazen ramen gevuld met een speciaal gas (Argongas) in plaats van met lucht. Dit zorgt voor extra isolatiewaarde van uw ramen.

Vele mogelijkheden
Glashandel Zantman is al 80 jaar specialist op het gebied van glas. Glashandel Zantman: "Wat veel mensen niet weten is dat er ontzettend veel mogelijk is op het gebied van glas. Glas kan bijvoorbeeld isolerend, geluidswerend, letselveilig, inbraakvertragend en warmtewerend worden gemaakt. En deze eigenschappen kunnen ook nog eens met elkaar worden gecombineerd." Extra mooi dat u hiervoor ook nog eens subsidie kunt aanvragen.

Subsidie aanvragen
De subsidie vraagt u aan bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. De subsidie geldt voor alle maatregelen die na 15 augustus 2019 zijn uitgevoerd. Nieuwsgierig wat Glashandel Zantman op het gebied van glasisolatie voor u kan betekenen? Kijk op www.zantmanglas.nl of kom gerust eens langs!

Meer berichten
 
CustomHtml_1